13/1-2015
Jonas Lauveng - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei og godt nytt år! Wilma er nå snart blitt 6 mnd og er en fornøyd og blid dachs. Vi har gått mye turer i skogen og hun har fått vert med på litt rådyrjakt i høst! Hun viser stor interesse for rådyr og rådyrspor. Vi gleder oss allerede til neste jaktsesong! Hilsen Jonas, Lusie og Wilma


23/2-2014
Kjell Arne Bergquist - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Jaktsesongen er over, og Råtassens Q-Zlatan (qompis)har fått mange timer i skogen med tilvenning. Han har også fått prøve seg litt på fersk fot de siste ukene, som har resultert i 3 korte drev, så han har instinktene iorden. Det blir spennende neste høst. Vi har fått en blid , sosial og trivelig valp fra dere. Vil ønske 2 og 4 beinte på Råtassen Kennel en riktig God Jul,og et Godt nytt år


23/1-2014

Dan-Rune - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Måndagen den 17 november tog Råtassens J´Rex ett förstapris på drevprov där han drev först 72 minuter Kronhjort och sedan 63 minuter Rådjur, fick totalt 50 poäng och med detta blev han Värmlands bästa drevtax 2014. Hälsningar Britt och Dan-Rune


23/9-2014

Hanna Malling


Nå er det litt over 2 uker siden vi fikk Jack (Ragg). Han har blitt trygg og husvarm, nesten stueren (sier ihvertfall fra ved døren) og sover hele natten. En naturlig del av familien. Vi har små barn og han er både tålmodig, leken og sier ifra når det er nok. Vi skal på fjellet i høstferien og gleder oss til å ha han med i skogen. Vi hører ifra oss. Hilsen fra familien på Ås.


13/9-2014

Geir " Trøndern" - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Ja da er det gått ei uke siden vi kom for å hente Ramp.Turen hjem gikk fint til tross for at vi kjørte 240 mil tur/retur. Valpen er helt konge. Sover hele natten og er veldi avballansert. Hadde heller ikke ventet noe annet fra Råtassen heller. Skal hilse og si som en kar sa til oss at no KOMMER DET ENDELIG EN SKIIKKELIG DACHS TIL TRØNDELAG. Skal bli en fin tid framover. Hilser fra oss tre i trøndelag til oppdretterne


10/9-2014

Jonas Lahaug Lauveng - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei på dere! Vi har nå hatt Wilma i snart en uke og vi stor koser oss! Hun har funnet seg godt til rette og har det veldig fint. Hun er veldig renslig og piper ved døra når hun må ut. Sover hele natten gjør hun også:) Hun har allerede møtt en annen hann dachs på 4år, de lekte og hadde det veldig gøy. Hun er en liten tøffing med stor personlighet. Vi gleder oss til fortsettelsen. Vi snakkes! Hilsen Jonas, Lusie & Wilma


08/9-2014

Roar


Hei Kjell Håvard! I neste program av "Helt vilt" søndag 14. sept. på TV2 er det søster til Pepsi - Shira - som driver frem rådyra :-) Roar


27/8-2014

KJELL MIKAELSSON - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej Håvard o Åse-Britt. Nu är det drygt 2 månader sedan vi hämtade vår kära PIA. Sommaren är snart över och hösten är ankommande. Jakten står för dörren som vi säger i Sverige. Pia har utvecklats till en fantastiskt fin ungtik både mentalt och i fysiken. Är redan väldigt stabil och hyfsat musklad i kroppen. Underbart hårlag, mycket social både mot resten av flocken och oss människor. Hon tränas ofta ute i skog o mark och har tillomed känt färska rådjursdofter där hon skallade rejält. Känns som hon kommer att bli en utmärkt rådjursdrivare som husse kommer att vara nöjd med. Ha det så hörs vi......


17/8-2014

Kjell Arne Bergquist - e-post


Zlatan har vært hos oss i snart 2mnd. Han har begynt å varsle ved døra når han må ut, og setter stor pris på å leke og erte den voksne hunden . Har så smått begynt med skogstilvenningen, der han blir tryggere for hver gang. Nesen blir brukt mer og mer og kongler og pinner bli litt mindre interessant. Ser frem til fortsettelsen.


05/8-2014

Trond Larsen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


I dag er Q-kullet 3 måneder. Var og vaksinerte Quick-Egon i går. Han veier nå 5 kg og ser ut til å bli en kraftig plugg. Er fortsatt veldig fornøyd med han. Han begynner å søke til ytterkanten av eiendommen her jeg bor og av og til har han helt klart øra hengende veldig tett inntil øregangen :-)når han så blir fortalt at det finnes grenser og at han må høre, ja da blir han jo selvfølgelig temmelig fornærmet, noe han viser meget tydelig. Men etter å ha sovet på det, så er det over. Holder på med skogstrening om dagen. Vi går turer og oppholder oss i skogen med utgangspunkt hjemmefra. Tror vel det kan være greit at han kan veien hjem etterhvert. Vil ha litt mer selvstendighet i skogen før jeg går videre med blodsporet. Artig om andre fra kullet kunne skrive litt her også:-) hilsen Quick-Egon og Trond på Kongsvinger


03/7-2014

Vibecke Lilleborgen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei. I morgen er det en uke siden vi tok turen fra Sarpsborg til Kristiansand for å være så heldige å få Qrutt med tilbake. Og for en flott liten krabat! Han spiser godt, sover hele natten (trengt en tissetur et par ganger), er leken og veldig sosial. Små og store koser seg glugg i hjel! Gleder oss til dagene som kommer...


02/7-2014

Vegard nilsen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei! Vi koser oss glugg sammen med råtassens Patron. Han er for tiden med meg på jobb da han ikke er trygg nok på hundegården enda. Hadde en liten skogstur idag hvor vi fikk på bukk, geit og to kje. Det synes han var veldig skummelt men satser på at det går over :) hehe. Gleder oss til fremtiden som vil forhåpentligvis vil bringe mange loser og rådyrfall! Håper vi kan få en jakt tur eller to sammen til neste år . Vi snakkes


02/7-2014

Tor Steinar Aasetre - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Heisann! Hentet Queen på lørdag og det har gått veldig bra. Hun fant seg tilrette med en gang. Spiser og sover. Sover hele natta hvis hun får tissepause midt i, og den varsler hun selv. Råtassenvalper kan trygt anbefales.


01/7-2014

Fam Bergquist - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Råtassen Qompis alias Zlatan har nå vært hos oss i to døgn nå. Han er en trygg og god valp som allerede har funnet seg godt til rette.Andreas og Eivind har gjort en god jobb med valpene tror vi, for Zlatan stortrives sammen med barna her. Vi vil takke for en koselig helg sammen med familien Horverak.


29/6-2014

Trond Larsen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Da hentet jeg Råtassens Quick i går. Ble imponert over han på turen hjem, sov og sov. Lengre stopp ved Lillestrøm, der tødde han opp veldig fort. Virker veldig sosial og trygg. Funnet seg til rette hos meg og min schæfer, som han for øvrig ikke er det minste redd for. Gleder meg til fortsettelsen.


15/6-2014

Geir "trøndern"


Artig å se at det er liv i heimen. Vi går bare for tiden og gleder oss til valpekull etter Pepsi. Da hiver vi oss i bilen og drar sørover.


29/5-2014

Kjell Arne Bergquist


Skjønner at det er liv hos Råtassen om dagen, med to herlige valpekull. Skal bli stas å hente en valp hos dere. Store og små gleder seg her.


20/5-2014

Børge Steinsland - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulerer med hvalpekullene og flott innlegg i Fvn, dette må bli bra, nå krible det i jaktfoten, lykke til med barnepasset


29/4-2014

Rune Voll - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulere med nok et valpe kull. Her blir det 7 jakt lystne hunder:-)


27/4-2014

Kjell Arne Bergquist


Gratulerer så mye med 7 nye jakthunder!


28/3-2014

Børge Steinsland - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Takk for hyggelig besøk hos dere, svært flotte, sympatiske dachser, trygge hunder som strålte. Det er synd jeg er korthårfan for jeg skulle ha likt en av deres på tur/ jakt i skogen, lykke til videre.


29/2-2013

Anders Larsson - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Här kommer en jul och nyårs hälsning från Stockholmsskärgård. Zigge har hittat sitt favorit vilt hare första skjuten efter 5 minuters drev i går och i dag hittade han en ny som fick sträcka ut i 17 min och det går som tåget.Rådjuren nja dom är inte lika intressanta än men husse är övertygad på att det kommer. Ha det gott!


29/2-2013

Råtassens Tango og Fox


Vi vil ønske deg et riktig godt nytt år gamle far. Nå gleder vi oss masse til å ut på skogen med deg og din familie snart.


23/2-2013

Dan-Rune & Britt - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


VI ÖNSKAR ER EN RIKTIGT GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR Britt & Dan-Rune Walton & Råtassens J´Rex


18/1-2013

Gudmund Larsen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


På gpsen ser jeg at hun ikke beveger seg og at hun er ca 450 m unna, og da begynte hjertepumpa å slå! Jeg løp alt jeg kunne og fant henne under en tett gran. Hun kom krypende fram mot meg, og jeg ble lettet over at hun kunne gå. Men hun hadde fått et kraftig spark fra elgen og skinnet hadde revnet og jeg så rett inn på kjøtt og bein.. Jeg bar Frekka ut av skogen og til bilen, og dro rett til dyrlegen. Min lengste og tyngste tur i skogen noen gang. Det gikk mange tanker gjennom hodet da. Heldigvis viste det seg at vi har sluppet med skrekken! Dyrlegen vasket og renset sårene, sydde henne sammen og la inn dren. Ingenting er brukket og nå to dager etterpå logrer hun som før og går korte turer! Hun skal gå på smertestillende og antibiotika de neste 14 dagene, men da mener dyrlegen at hun etter all sannsynlighet kan friskmeldes! Men jeg er fryktelig spent på hvordan dette påvirker henne mentalt. Jeg tar gjerne imot råd om hvordan man kan "rehabilitere" henne tilbake til super jakthund. Jeg har hørt at mange slutter å jage etter slike møter..


18/1-2013

Gudmund Larsen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Dramatisk jakthelg med Frekka.. Vi jakter rådyr i et område med mye elg og på lørdag gikk det galt. Frekka søkte ut og på ca 200 m begynte hun å varsle at det luktet godt. Etter et par minutter tok hun ut på en måte som gjør at jeg skjønner at hun er tett på! Etter ca 5 minutter blir hun plutselig veldig grov i målet og så hører jeg at hun hyler..


19/9-2013

Henrik Earle Smith


En liten oppdatering om Orkan (Willie). For noen dager siden hadde Willie sin første fert av rådyr, men han så det ikke. 40 meter foran oss hoppet et rådyr over kjerreveien vi gikk på. Når vi var 20 meter fra hoppstedet stoppet gutten opp, ble stiv som ei stålfjær og jeg kunne høre surklelyder fra ham. Så gikk han rett på baksporet i ca. 20 meter, før han tverrvendte og satt avgårde i riktig retning. Ingen lyd enda, og han kom tilbake etter 5 minutter. Men allerede 4 måneder gammel har han vist stor interesse. Ellers er han en praktfull kar i terrenget, aktiv og konsentrert allerede i så ung alder. Og som familiehund er han fantastisk. God i hus, god med barn, kjærlig og vell tilpass. Og endelig renslig :-)


07/8-2013

Roar H - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei der nede i sør - en liten hilsen fra trivelige Trøndelag...! Da er det ikke lenge til Pepsi og søster Shira fyller 1 år. Vil bare meddele at Shira selvfølgelig tok fersksporprøven med glans(ikke noe ovverraskelse etter treningsrundene akkurat...) - og med samme glans over blodsporprøven så er ettersøkshunden klar :-) Hilsen Roar H.


26/7-2013

Rune Voll


Då var Tyra nappet til min kones store fortvilelse;-). Vi var nok en gang på triveligt besøk hos fam. Horverak. Det ble utvekslet jakt historier og erfaringer i streikende sol. Takk for gjestfriheten og nappekurset


23/7-2013

Torfinn


Har hatt Tina ei uke nå,alt går greit.Sover hele natta og spiser bra.Dere har gjort en flott jobb med valpene,virker veldig trygge og sosiale.


19/7-2013

Anders Larsson - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej här kommer en hälsning från Stockholms skärgård. Resan hem för oss och Zigge gick strålande,han åt och sov. Just i denna stund sitter vi på trappen i solen och tittar på rådjuren som betar i närheten, dom skulle bara veta vad som väntar... :) Det är full fart tills sömnen tar över helt och han sover gott hela natten. Tack för en trevlig vistelse i Norge och vi hoppas kunna bjuda igen när tillfälle ges.


17/7-2013

Ragnar


Hentet Mira i går. Vi ble tatt godt i mot av dere på kennelen. Valpen ser ut til å finne seg godt til rette på Bøylestad. Gordonsetteren vår ( som hadde vår forrige dachs som bestevenn) er litt skeptisk til valpen. Den holder foreløpig avstand, men det går seg nok snart til. Valpen virker rolig, tillitsfull og veldig sosial. Vi gleder oss til fortsettelsen!


17/7-2013

Henrik Earle Smith - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Etter å ha hentet Orkan (Willie) er vi ikke i tvil om valget. Pen å se til, men det viktigste er at hunden virker så veltilpasset og rolig. All ros til oppdretter som er proff i alle ledd. En velholdt og cool hund. Skal bli moro å se hvilke kvaliteter som dukker frem til neste høst.


16/7-2013

erland ambrossen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


hei.henta hvalpen vår igår 15.7.13.vi blei møtt av veldig hyggelige folk på råtassens kennel.har vel aldri opplevd roligere hvalp er en den vi henta igår.hvalpen sov som en stein første natta og har blitt vant til nye omgivelser allerede.dette er en kennel det annbefales å kjøpe hvalp hos.meget proffe folk


12/6-2013

karen fossen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


ser ut som jaktlysten til Karo er på plass. i går hoppa han uti elva for å ta en fugl som fløy til den andre siden. Jeg likte ikke at han hoppa uti siden den hunden vi mista i høst drukna i en høststor bekk, men det skjer vel ikke flere ganger får vi håpe, han er fortsatt liten av vekst, men våken og nyskjerrig


31/5-2013

Rune Voll


Gratulere med nytt valpekull til Tinka. Det var flotte valper:)


11/4-2013

Bente Fimland Therkelsen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Så flott hjemmeside! Og gratulerer igjen med flotte oppnådde resultater i 2012.


06/4-2013

Rune Voll - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


På torsdag var Tyra hos veterinær for å få vaksine, veterinær syns tyra var en kraftig dachs for alderen. 4,5kg. Ellers var alt bra. Tyra er nyskjerrig på det meste, hun er høyt og lavt. Hun lever veldigt opp til navnet råtassen:-) Ser frem til fortsettelsen...


04/4-2013

alfred - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Nå har Karo fått vaksine og tatt en grundig sjekk, alt er bra han har dobla vekta veier nå 4 kg, alt går fortsatt veldig bra trivelig valp som er som valper flest full av rampestreker, herjer vilt en stund og så legger han seg til å sove,er mye ute i det fine været


17/3-2013

alfred - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


nå har vi hatt valpen i 3 uker han koser seg både inne og ute, nå herjer han rundt i nysnøen er flink til å spise og gå ut på do . Vi er veldig fornøyde og gleder oss til våren da vi kan være mere ute


11/3-2013

Elisabeth Funnemark - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Nå har Balder vært hos oss i litt over 2 uker. En utrolig skjønn valp som vi har blitt veldig glad i. Han fant seg fort til rette i hjemmet vårt og er veldig tillitsfull og kjærlig. Elsker kos og stell! En stor takk til familien Horverak for jobben dere har gjort med valpene fra de ble født. Det gjenspeiler harmonien og tryggheten Balder viser. Nå gleder vi oss til mer vår og mye utetid og turer. Beste hilsen Emma, Isak, Julie, Eivind og Elisabeth


10/3-2013

Steinar Thomassen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Vi har jo gitt valpen namnet Pondus men etter to uker hos oss ser vi at han ikke er noen Pondus,han er en skikkerlig tøffing og han har funnet seg godt til rette og spiser veldig godt. Han er allerede stueren går ut for å gjøre fra seg.Han heter nå Råtassens Zorro da det passer bedre til hans karakter. Dette tegner til å bli en fantastisk hund.


06/3-2013

Henrik E. Smith


For et hyggelig besøk hos 4 flotte hunder og eier. Det er 10 år siden vi hadde vår siste strihår og dette satt fart i ønske om å få tilbake følelsen av å få en god arbeidskamerat til jakt og en familievenn. Nydelig gemytt og flotte hunder. :-)


03/3-2013

Jon Tveten


Hei, kjøreturen til skien på 3 timer gikk veldig bra. Ikke en lyd før vi var hjemme. Helga har gått med på å bli kjent med ungene og huset, og spesielt en bar flekk som sola har laget i Hagen, der liker Tia seg veldig godt. Nettene har også gått bra, med bare litt piping for å sjekke ut om vi andre er der. Tusen takk for en flott, trivelig og folkekjær hvalp . Dette blir moro.


02/3-2013

Rune Voll - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei! I natt kl 01.00 kom vi hjem etter en kjøre tur på 3,5 time. Turen gikk over all forventning. Litt grining i begynnelsen men det gikk fort over etter en liten dopause, etterpå sov hun hele veien hjem. Tyra har gjordt seg kjent og finner seg tilrette her på Randaberg. For en rolig men leken og harmoniske valp, så nå er det bare kos. Må bare få takke for den varme velkomsten og gjestfriheten som dere viste oss. Mvh. Rune Voll m.fam.


27/2-2013

Karen fossen


Kjøreturen gikk fint Karo kasta opp 4 ganger aå han var litt sliten når vi kom fram . Men nå går det veldig fint han har funnet seg godt til rette veldig koselig med en bitteliten valp og 4 barn i huset og Tsar som er 10 år er tålmodig og veldig snill selv om valpen noen ganger går bort og herjer med han så vi er veldig fornøyde og koser oss både ute i snøen og inne


27/2-2013

Steinar Thomassen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Da var vi heime i Trondheim etter å hentet valpen.Flyturen gikk utrolig bra det kom ikke en lyd fra den ennda vi byttet fly i Oslo. Valpen er rolig og veldig tillitsfull.Gallo tar det kjempe fint og de leker sammen. Det blir en spennenede tid fremmover.


20/1-2013

Kjell Arne Bergquist


Gratulerer med jaktavlspris og oppdretterpris!


13/1-2013

Olav Skeivoll


Flott side dette,mye intressant lesing.


09/1-2013

Monica og Raymond


Vi ønsker dere et godt nytt år. Og gleder oss masse til videre sammarbeid og koselige besøk. Her gleder guttungen seg til vi kan opp å kose med valpene og løpe i vannslangen deres. Ha en fin dag


01/1-2013

Per Espen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Flott bilde du har bak logoen din!! Er det meg som har knipset det?


01/1-2013

Joakim Grahn - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulerar till den fina valpkull som Töffi fick ! :)


24/2-2012

Jan Flatabø - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Ynsjer dere ei God Jul Er spent på kvalpane som kjem


23/2-2012

Torbjørn Gundersen


Hei, dette har vært en fantastisk høst med mange flotte jaktopplevelser, Odin har utviklet seg meget bra på tross av sin unge alder 1,5 år , mange fine loser på rådyr med 4 fall som resultat, han jager også hjort og rev. Odin har i høst deltatt på drevprøver med to førstepremier som resultat, i Mai ble han godkjent som ettersøkshund så det har vært veldig moro å se slike resultater for Odin det siste året. Benytter også anledningen til å takke Erling Lefsaker for mange fine dager på skauen. God jul og godt nyttår, å lykke til med nye valpekull.


21/2-2012

Rune Fiskum


Da er jakta over på Fiskum for min del i år. Desember måned har vært en dårlig jaktmåned med for mye snø og kuldegrader til dachsene. Råtassens Luna, 1,5 år, har levert flere fine loser som har resultert i 1 hjortefall og 2 rådyrfall. Er veldig fornøyd med hu både jaktmessig og sosialt hjemme. Råtassens Birk, 10,5 år, har virkelig levert på hjorten i år og gitt oss mange flotte loser, som blant annet har gitt 4 hjortefall, deriblant en flott kronhjort. Nå er det bare å glede seg til neste høst og tilbringe nattetimer på reveåtene utover vinteren. Ønsker dere en god jul og godt nytt år.


12/2-2012

geir olav moen


hei håvard og åse britt,ja vi gleder oss til tinka får valper og ungene i huset,hun har jo vist hun avler kjempe god valper,så vi gleder oss masse ,ha en god jul så snakkes vi på ny året,hilsen fam moen


11/1-2012

Raymond Pedersen


Hei. I dag kom endelig sola til Sørlandet og jeg tok meg en tur på skogen med på Råtassens Fox. Han fikk seg en god los på 15 min, det kom forbi to dyr. Og det førte til første fall for Fox. Stolt jeger og hund her i Lillesand hilse til alle kjente


06/1-2012

Mats Granli


2,5 år gammel så blir Råtassens Timmi Nordisk Jaktchampion etter å ha gått til 1.premie på jaktprøve i finland. Disse 2,5åra har vært en drøm. Timmi har hatt en bratt læringskurve og det har bare gått slag i slag. Reiste til Åland(Finland) med ett håp om å klare dette og for en tur det ble. Det var et voldsomt snøvær, men det ble heldigvis litt opphold på morrakvisten. Timmi tok raskt ut dyr som turte fint rundt oss i 1t og 15min før vi koblet av Timmi. Så losdyret 3 ganger. Flyttet oss og nytt slipp, nå snødde det voldsomt igjen, men etter en halvtimes søk fikk Timmi været av noe inni tetta og det blei uttak. Rådyret passerte oss 2 ganger og det turte igjen fint før det dro litt ut. etter 1t og 20min var Timmi igjen koblet og 1.premien var ett faktum. Nå skal resten av høsten brukes til jakt sammen med den beste firbeinte jaktkameraten i verden. Må få takke Håvard og Åse-Britt for all hjelp/tips og råd underveis. Vi kommer nok til å holde kontakten jevnlig i mange år fremover :) Hilsen Mats & Timmi


03/1-2012

Harry Jørgensen


Klokka er 20.15 og Tara ligger i kurven og snorksover. Norsk drevchampion,30 mnd.gammel!! Her i huset er vi kjempeglade !!! Det har vært mye arbeid og gått med mye tid, men nå er det vert alle timene i skogen. Flott dag i skogen med imponerende los i et klissvått terreng.Overvann og store "innsjøer" mange steder men Tara klarte også denne utfordringen. En stor takk til Kjell Håvard og Åse Britt for all god Hjelp og Veiledning underveis !! Tara gikk for to uker siden et ettersøk på skadeskutt rådyr.Vi var i nærheten og ble tilkalt for å prøve et søk. 950 meter blodspor før Eirik fikk skutt dyret i nakken. Godt å erfare at Tara også behersker denne delen av jakta. Nå blir det ett glass rødt. Vi skal feire i kveld. Harry og Olaug med fam.


09/0-2012

Mats Granli


Gratulerer så mye med ny valp i hus! Haumyras Pepsi ser jo kanonfin ut. Dette kommer nok til å bli en skikkelig reser i skogen! Blir veldig spennende å følge med de neste årene, men med de linjene må jo dette bare bli bra! :-) Hilsen Mats & Timmi.


26/9-2012

Mats Granli


I går, første dagen i rådyrjakta var jeg innvitert ut til Even Garstad i Bamble i Telemark for å prøve de gode rådyrterrengene der ute. Vi slapp kl syv og Timmi søkte fint ut. etter en time ble det skikkelig fortarbeid og etter noen minutter kom uttaket. Losen gikk trangt og intenst rundt oss i 35-40min før det smalt oppi lia. 1 minutt etter smellet kom gladmeldingen på radion at Timmi var på fallet. Han hang med andre ord godt på. Dette var første rådyrfallet for Timmi, og gleden fra eieren var stor :) Skytter var Even Garstad. Even er eier av Stuttleggens Pelle som er sønn av Timmi så dette var knallmoro! Fantastisk start på årets jakt. Nå venter spennende utfordringer utover høsten for Timmi og meg. Timmi er i knallform og klar for mer action! :))


07/9-2012

Kasper 1,5år


Hei På lørdag var jeg på skogen med Råtassens Tango sammen med mamma og pappa. og tror du ikke tango fikk los, jeg fikk se rådyret også. det hoppet to meter fra meg der jeg satt i bæremeisen. det var gøy;) så nå gleder jeg meg til neste helg når vi skal ut på skogen igjen.


02/9-2012

Harry Jørgensen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei Råtassen Taras fjerde los for sesongen ble belønnet med en Hjort (spissbukk) på Hægeland i dag !!! 35 min. los før bukken kom tilbake til uttaket og bokstavelig talt traff meg i skogen. Taras første dyr i los og også min første hjort. Dobbelfeiring med andre ord. Menyen for Tara ble Hjortelever og vomskinn + masser av skryt og kos. Sender over to bilder av stolt jeger og hund. Hilsen Harry og Eirik Jørgensen.


08/7-2012

Jan Erik Egge - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Ohoi. En liten hilsen i fra nord. I hvertfall litt lenger nord en dere ;) Turen hjem i går gikk kjempefint. Hadde en liten rast på glashytta i Bygland med litt mat og drikke før vi satte snuta hjemmover. Sovna i bilen med en gang. første tissepause rett etter Dalen med litt vann. Sovna igjen. Ny tissepause før Notodden sovna og sov til Hønefoss. Da ble det full rulle i stua med onkel Tempo og Banto. Tempo vart litt sorry i øya når denne vesle krabaten okuperte hele senga hans:) Ser jo hvem som blir sjef her. Natta gikk kjempefint. Rolig og avbalangsert hund. Detta blir gøy.


04/7-2012

Hege Urdal - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Heihei! Da har Torri funnet sin plass hos oss. Kjempe herlig krabat, som skvetter rundt om alt. Han smelter alles hjerter og nyter kos. Sover gjennom hele natten, så han har mye energi om morgenen :) Hilsen fam. Urdal


04/7-2012

glenn tore hansen


må si dere har en fantastisk kennel, med kjempe flott hunde gård og ikke minst hus til hundene,rent og og på stell i hunde gården med varme kabler i plating og i hunde hus,innponerende må jeg si,hundene er tryge og sosiale hunder må jeg si,og at valpene vokser opp sammen med dere har jo allt og si for oss,takker for at vi fikk besøke dere og se hvordan dere har deres hunde hold en topp familie med fokus på hundene 100 prosent,da gleder vi oss til å få valp neste gang vert å vente ,hilsen glenn tore hansen,trondheim


03/7-2012

Remy Bengtsen


Hei::))turen hjem gikk utrolig bra:)Maya er en veldig rolig og trygg valp,og går fint sammens med de andre hundene her::))Tusen takk for en koselig helg med familien Horverak::)) Hilsen Oscar og Remy Bengtsen::))


02/7-2012

Jan Thore - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Fredag hentet vi «Alfred» i Kristiansand. Veldig hyggelig å komme til familien Horverak! Her var det bare harmoniske og trygge hunder, og både turen hjem til Larvik og første natten gikk helt uten problemer. En trygg liten krabat:-) I dag er han med på jobb, og det har også gått helt fint. Håper på en storjager her...


29/6-2012

Petter


Hei, i går hentet jeg en hannvalp hos Håvard og Åse Britt. Har gått kjempe bra til nå. Han pep en gang i natt, trodde jeg måtte sitte oppe hele natta men det trengtes ikke. Fornøyd med hunden:)


28/6-2012

Tor Martin Trædal - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei, nå gleder jeg meg til å hente valpen hos stuttleggen i morgen:) får satse på at dette blir knall. Gleder meg til å trene blogspor, takk for at du vil hjelpe meg med treningen!


09/6-2012

kasper


Tusen takk for god kake;-) og at jeg får lov å komme å kose med hundene deres!


08/6-2012

Monica og Raymond


Hei Raatassen kennel. Vi vil ønske dere en finfin sommer og gleder oss masse til en fin høst med masse rådyrloser med Raatassen`s Fox og Raatassen`s Tango


19/5-2012

Else Hege Albrecht - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Så trist med Alfa. Alltid trist når en av bestevennene våre ikke kan mer. Men godt dere har fått ei flott lita arvtager i Mocca. Gleder oss til å se henne.


08/5-2012

Monica og Raymond - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


hei på dere;) vi vil gratulere med de 5 kommende jaktmaskinene dere har i valpekasse;) vi gleder oss masse til vi kan opp å kose litt me de;) håper alt vel der.kasper takker masse for at han fikk lov å være hos dere ,


16/3-2012

Torbjørn og Anita Forså Gundersen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei Håvard og Åse Britt. Her går det kjempe fint med Odin. Han er super flink på jakt. Han har los flere ganger på turene våre. Han er rolig og snill. En fantastisk familiehund også. Ja vi har fått det vi ønsket oss. Vi har nappet han for første gang nå. Dette likte han godt. Han lå helt rolig og koste seg.Jeg som trodde dette skulle være vondt for han , men meida han koste seg, det var tyderlig. Pelsen er så blank og fin, Han får fortsatt Aloe Vera i foret sitt om morgen. En dag vi var i skogen fikk han et kutt i foten sin. Vi smørte med PROPOLIS kremen,da grodde det kjempe fort og poten ble myk og fin.Fint at du også har disse produktene til dyra våre. Hilsen fra Torbjørn og Anita. Nøtterøy


05/3-2012

Raymond Pedersen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei på dere! Nå har jeg vært noen fine lørdager me Fox på heia og trent på innkalling. han søker ganske bra ut og kommer tilbake med en gang jeg plystrer for å få litt kos og kanskje en godbitt eller to. Så dette lover godt Tango skal bli kjendis etterhvert på NRK nå. Så nå må dere benke dere rundt tv den 27 mars og kikke på ut i naturen. Ha en knall vår


16/1-2012

Dan-Rune


Råtassen J-Rex har idag förvärvat sig titeln svensk jaktchampion med imponerande drev på både räv och rådjur båda full tid. Jaktlusten är mycket god trots sin ringa ålder.


12/1-2012

Mats Granli


Tok en tur ut med Råtassens-J Timmi igjen i dag da det hadde kommet litt snø i natt. Slapp kl ni og han var ivrig som alltid. søkte fint ut. Etter 20min reiste han ut på et spor å startet en intens los. Jeg gikk bort på sporet å ble mildt sagt overrasket! Han hadde full los på gaupe!! Gaupa reise oppover i fjellet og forsvant i ei steinur. Timmi fikk tap da han ikke klarte å følge med oppover i ura. Så blei ikke los i mer enn 15-20min men gaupelos med dachs har ikke jeg vært med på før! Tok han i band og flytta meg litt, slapp på nytt og etter 10min blei det uttak på rådyr. dette turte han rundt med i 3,5time før han kom på ett bakspor og jeg fikk tatt han inn. Timmi er i ferd med å bli en liten maskin og jager tydeligvis det meste! :) Skal si det er en voldsom jaktlyst på Råtassen hundene! Nå har Timmi hatt los på rev, hare, rådyr, hjort og gaupe(!!) i høst/vinter så dette er morro! Reiser på utstilling i april når han har fylt to år og satser da på å få offisielt tittelen NSJ(d)CH :)


04/1-2012

terje helgesen


hei håvard,ja nå er de på tide med ny valp ,tilde har blitt 12 år,vi har skutt utalige hjorter og rådyr for henne,hun har vært en fantastisk jakt og familie hund glad i alle som kommer,må si du har en flott hjemmeside ,du har vært fantastisk til å følge oss opp når vi var ferske med dachs så da er de ingen tvil at vi gjerne vil kjøpe valp av dere,vi prates terje helgesen


31/2-2011

Pål Slåen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei igjen! Har hatt en flott høst med valpen Vegas i skogen. Jaget rådyr allerede ved en alder av 3 måneder. Sto rådyr på jordet hjemme, så ville bort og se om han var interessert. 3-4 klynk og borte i 15 minutter. ;) Jager nå rev og rådyr. Loser i 30min+. Flott valp! Snill og kosete. Takk for en kjempe flott valp Åse britt og Håvard!


29/2-2011

Dan-Rune


Trots hård blåst och regn har Rex idag åter tagit ett 1:a pris på drevprov/räv trots sin ringa ålder. Visar gott för framtiden. Hälsningar Dan-Rune


25/2-2011

Marina - hjemmeside


Hej Jag heter Marina och är en vanlig svensk tjej som söker kontakt med dig som äger denna hemsida om era vackra fina taxar. Vill hitta hit igen. Sysslar med hunderi själv, går mycket på hundkurser själv. Ägt tax tidigare. Önskar er en God jul och gott nytt år 2012. Min gästbok fungerar att skriva svar tillbaka i. Jag hälsar er mycket varmt välkomna. Ha det så jättebra. Vänliga hälsningar


16/2-2011

Sjur


Liten oppdatering fra Hønter. Etter han ble godkjent ettersøkshund tidligere i høst har vi ikke fått jaktet. Men gode lange turer i skogen har likevel gjort at formen hans er i særklasse. I dag var det endelig tid for ordentlig moro! Hønter gjorde akkurat det jeg vet han kan, fant dyr og loset som bare det. Målet i gutten kan ingen ta fra han, holdt på i over en time før jeg blåste han inn i det han passerte (kom sånn passe, ville vel helst fortsette..) Rådyret lurte seg unna.. men viktigst var hundearbeidet i denne omgang, han er tross alt ung og trenger gode opplevelser! I morgen håper jeg å skyte et dyr på morgenkvisten, så blir det "ordentlig" blodspor etterpå! Sjur.


12/2-2011

Dan-Rune - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Idag har Rex gjort sitt första drevprov med ett 1:a pris 42 p på räv, vi har goda förhoppningar om framtiden då det är hans första riktiga säsong i skogen.


07/2-2011

Børre Bjørnshei - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Nå har Maisy(5mnd)hatt sin første los, hun loste i ca ti min. Da kom hun med fire rådyr! Hun var kjempeflink! Dette lover veldig bra. Ellers er hun en veldig rolig og sosial hund. Hun liker å leke, gå tur, og slappe av i sofaen, så hun passer godt inn i familien Bjørnshei! Hilsen Børre.


06/2-2011

Harry Jørgensen


Drevprøve på Vatne i Lillesand kommune i dag. Vekslende vær med regn,lett snødryss og sol utover dagen. Tara var ikke helt i slaget, men jeg håpte hun kviknet til når hun kom på skogen. Hun fant fot nesten umiddelbart og dro ut 270 m. mot et plantefelt. Etter et fotarbeide i 8-10 min. tok hun ut ett dyr og losen gikk livlig rundt oss i fine buktninger. Hun hadde et tap på 12 min. underveis, men hadde total lostid rett i overkant av en time. Dommer Sandaker ville så prøve et nytt terreng,men Tara var nå sliten og sårbeint(skarpt frostføre)og det blei ikke noe fart på det i dette terrenget. Tara ble innstilt til 1.premie og 45 poeng av dommeren. Må være fornøyd med dette, jenta er jo bare 19 mnd. gammel og har mye å gå på til neste år. Harry Jørgensen


06/2-2011

Harry Jørgensen05/2-2011

Marina - hjemmeside


Hej Vilken helt underbar bra hemsida med hundar och jakt. Mina intressen. har själv jagat med hund, älg, smvilt, fågel. Hoppas på kontakt via min gästbok. Du har jättefin hemsida. Gillar denna mycket. Ha en fin vecka. God jul och gott nytt år i förskott. Vänliga hälsningar


02/2-2011

Raymond Pedersen


Nå har vi vært ute med Fox (5mnd)på skogen. Vi utstyrte han med peiler og tok guttungen i bæremeisen og gikk på tur. Vi slapp Fox når vi kom inn på heia og tror du ikke god gutten fikk los. Han loste i 22 min så plystert vi han inn. Ha en fin førjulstid Hilsen fra Lillesand


29/1-2011

Harry Jørgensen


Første drevprøve for Tara i dag.Dårlig vær med vind og regn.Dro bortover til Risør sammen med Kjell Håvard klokka seks.Begge to spente på Taras dagsform og hvordan været ville påvirke hunden K.H.dro den vanlige floskelen om at Råtassens hunder mestrer alle Værforhold like godt.Jeg håpet virkelig på at denne dagen ville påstanden være riktig. Første slipp, og Tara fikk los på en hare.Loste i 50 min.med to små tap underveis.Så på gps-en at hun ringet fint etter tap og fant sporet på nytt.Hun virker å være spornøye den lille jenta og det liker vi. Dommer Johs.ville deretter prøve på rådyr og etter litt treg start gikk losen livlig i heia.Bukk og Geit var to ganger nær oss (20-30m)før losen gikk over på neste kolle.Etter en time og ett kvarter blåste jeg Tara inn. Dommeren var godt fornøyd og det var virkelig jeg også!!! Tara imponerte meg virkelig denne dagen og motivasjonen for å trene videre har blitt enda større. Til slutt TUSEN TAKK til fam. Horverakk for all god støtte og hjelp på mange plan, slik at vi kan få fram Tara til å bli en god Jakthund. Hun ble innstilt til 1. premie og 49 poeng av dommeren og det er jeg kjempefornøyd med. Jippi !!!!! Harry J.


22/1-2011

Gudmund Larsen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


I går ble jeg ringt opp av en rådyrjeger som hadde skadeskutt et rådyr. Frekka og jeg rykket ut og Frekka brukte kun kort tid på skuddstedet, før hun sporet ca 300 m og fant dyret. Vårt første oppdrag ble utført med glans, og Frekka var eksemplarisk både i arbeidet og på fallet.


19/1-2011

Dan-Rune och Britt - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulerar till Råtassen Timmi som visat mycket goda resultat. Han visar att han är en fullgod jakthund redan vid 19 månaders ålder och detta är mycket imponerande och vilka poäng kommer han upp i när han blir "vuxen". Med varma hälsningar Britt och Dan-Rune


14/1-2011

Bjørn Ove Gammeltorp - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hallo igjen! Jonna her! I dag har husfar skutt det første rådyret for meg! Jeg er stolt som en hane for ikke å tale om husfar!!! Dette er bare begynnelsen...


13/1-2011

Dan-Rune och Britt - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Vi gratulerar till de stora framgångar som Tinkas och Waltons valpar presterar. De är otroligt duktiga, trots sina ringa ålder. Vi följer detta med glädje i Värmland/Sverige Britt och Dan-Rune


13/1-2011

Sjur


I dag ble Hønter godkjent ettersøkshund etter to gode spor. 1 premie på blodspor og vel gjennomført ferskspor! Takk for gode råd underveis, Mvh Sjur.


11/1-2011

Mats Granli


Nå klarer jeg ikke å dy meg å må nødt til å skryte av Råtassen's-J Timmi! Han tok i dag sin tredje strake 1.premie på jaktprøve og denne gang med 52 poeng og D-Cert!! dagen i dag var helt rå med rådyr som tura fint rundt oss med over en times perfekt los uten tap! For å summere litt så har Timmi nå 3x1.premie på jaktprøve på 3 starter, en med D-Cert, 2x Excellent på utstilling, han er godkjent ettersøkshund, det har blitt skutt hjort for ham og han har hatt verifisert los på hare, rådyr, hjort og rev. Å han er bare 19måneder gammel. mangler kun en utstillingspremiering etter fylte 24måneder så kan han titulere seg med NJ(D)CH :) Blei mye skryt det her, men er litt i ekstase akkurat nå hehe :) Må også takke Håvard for at han under seriøst oppdrett får frem gode jakthundemner til oss. I tillegg har han gitt meg mange gode råd og tips underveis i timesvis med telefonsamtaler! det har jeg satt stor pris på!


10/1-2011

BjørnOve Gammeltorp - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei på dere i Kristiansand! Jonna her! Jeg er blitt en tøff liten dame som snart er skogens dronning! Jammen setter jeg skrekk i de firbente vakre rådyrene, hjorten og harepusen her på Brandval! Var ute en tur idag med husfar ,fant noen rådyr som jeg fulgte etter, dessverre dro de over på feil terreng... Etter en liten lekker måltid bar det ut igjen. Denne gang var det harepusen som fikk kjørt seg et par timer. Heldivis for den så var husfar på et annet sted enn der den kom. Men bare vent, jeg finner deg nok igjen! Ellers har jeg det bra, blir skjemt bort med MASSE kos . Føler meg som den heldigste voffsen i verden da jeg flater ut på fars jaktgenser foran pelletskaminen.Liver er herlig! Høsthilsen fra Jonna!PS Bjørn Ove hilser også.


04/1-2011

Raymond og Monica


Hei på deg gamle far! Nå har vi hat den ordinære prøven på Tango i telemark. Været var som vanlig ikke på vår side med regn siden i går og det pøssregnet når Tango ble sluppet. Men tror du jaggu ikke god gutten vår fikk los etter 10 min. Han ble innstilt til 51 poeng når dagen var slutt. Så nå vi meget fornøyde her i Lillesand. Tango har fått 51 på bevegelig i telemark før, 52 med dcert på bevegelig i aust agder. og cert på utsilling. Nå har hunden vår blitt Norsk drev champion;) Jippi!! Gleder oss til å se hva som skjer videre med han nå. Fox er blitt en kjempe hund som tåler masse juling av Kasper og går veldig fint i bånd ved siden av vogn. Tusen takk for to fine hunder og at du altid har telefonen på hvis vi lurer på noe.


02/1-2011

Gudmund Larsen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Da er Frekka godkjent ettersøkshund! Hun fikk 1. premie på blodspor og 8 av 10 poeng på ferskspor. På begge prøvene fikk hun kommentaren "Meget lovende unghund"! :-) Dommeren anbefalte oss og prøve en fastprøve til våren og nok en fersksporprøve, for med det potensialet hun så i Frekka, mente dommeren at hun med stor sannsynlighet ville oppnå viltsporchampionat. Så vi får se hva vi gjør. Moro er det iallefall! :-)


22/0-2011

Joakim Grahn - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Jag släppte Jessy i dag, hon tog upp ett rådjur efter 40 minuter såg jag drevdjuret (en råbock) Jessy låg då 1 minuter efter det . drevet pågick totalt 60 minuter inte dåligt för en hund som bara varit i skogen 4 gånger tidigare. Hälsningar Jocke.


10/0-2011

Mats Granli


Skal si Råtassen's-J Timmi har blitt en "reser" på hjorten! På lørdag dro han til med to flotte loser på hjort. Hver av losene på ca 2 timer, før jeg valgte å ta han av. Så ikke ut som den 18mnd gamle tassen hadde tenkt å gi seg helt ennå hehe... Blei ikke noe fall denne lørdagen desverre da vinden var vanskelig og hjorten sneia utenom postene. Men moro var det likevel! Neste uke blir det den første jaktprøva for Timmi. Er meget spent på hvordan det kommer til å gå. Han er jo en selvstendig liten kar. Men moro blir det nok uansett!


06/0-2011

Rune Fiskum


Heisann. Raatassens Luna vokser i vei og er en meget sosial og trivelig liten frøken. Hun har funnet seg godt til rette i flokken blant både voksne, barn og hunder. Vi har vært på noen skogsturer for tilvenning og både røtter og pinner har fått merke valpetennene. Hun kan bli borte i noen minutter på bakfoten ellers innenfor trygg synsavstand. Etter at jakta begynte for alvor med de andre hundene har hun fått lukte på både rådyr og hjort. Rådyr var veldig stas, hjorten litt mer skummel. Har blitt et rådyr i los for Råtassens D Birk hittil i år, men regner med både flere rådyr og hjortefall også i år. Fortsatt god høst.


01/0-2011

Raymond


Hei på dere Nå har vi fått satt hummerteine slik at vi snart kan ta med oss Fox i båten og se om han er like tøff som "storebror" Tango. han var med ut når han va ca like gamel som Fox er nå og va litt skeptisk men gikk fint når han fikk sitte på mors fang. Nå venter vi på neste prøve på Tango og krysser fingrene for topp vær forhold den dagen slik at go gutten vår får vist hvor flink han er igjen. Vi ønsker alle en topp jakthøst Hilsen fra Monica og Raymond


29/9-2011

Anita og Torbjørn Gundersen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei på dere å takk for sist, tiden går fort nå er det 6 uker siden vi hentet Odin.Vi er veldig fornøyd med det nye familiemedlemet det er lek og morro fra morgen til kveld, igår var vi på skauen sammen med Ering Lefsaker og Råtassens Storm som hadde los på rådyr to ganger det endte med et fall.Odin fikk "hilse" på bytte etterpå det var spennende.Idag skal vi til vetrinær for å ta vaksine + chip. Odin får Aloe vera som kosttilskudd i foret hver dag fordi vi er opptatt av å få en sunn og frisk hund dette holder fordøyelsen stabil og renser tarmen som gir økt næringsopptak, for de som er intresert i dette ta kontakt med Åse Britt og Kjell Håvard de har også prøvd Aloe vera propolis Som potekrem med godt resultat. Hilsen Anita og Torbjørn


23/9-2011

Else Hege Albrecht


Hei igjen, idag hadde Mille og jeg en kjempefin tur til Den Omvendte Båt. Hun var veldig interessert i masse gode lukter på vei opp, men så lenge jeg går videre følger hun etter meg. Men da jeg satt meg på toppen, søkte hun lenger ut og så gikk losen innover mot Skråstad. Hun holdt det gående i 25 min, før en kjempestolt liten frøken kom inn igjen. Mora er like stolt:) og Mille var både "høy og mørk" på veien hjem.


21/9-2011

Harry Jørgensen


Topp jaktettermiddag med Tara(18 mnd.) i dag. Loste i en time og ett kvarter på to hjort(hind og kje)Hennes første hjortelos. Fikk fot etter 10 min.søk i terrenget og losen gikk livlig i rett linje nedover mot Røyknes.Etter 3 km. så jeg på Astroen at Tara stoppet opp i 5 min.(mulig stålos) Losen gikk så mot Langevann for den dreide mot meg igjen. På 550 m. avstand ble det ny stålos og jeg greide å snike meg inn på 270 meter så jeg kunne se dyrene i kikkerten. Dyra dro ut igjen og passerte meg på under 100 meter.Valgte da og blåse og rope inn Tara på grunn av begynnende mørke. Ingen reaksjon fra Tara(voks i Øra) Hun ville jakte mer.Med en rask spurt fikk jeg stoppet henne,masser av ros og litt godis før vi rusla fornøyde ned mot jakthytta der strategien for elgjakta ble lagt sammen med 8 gode jaktkompiser Astroen viste at Taras los var 9.8 km lang. Hilsen Harry Jørgensen


14/9-2011

Børre Bjørnshei - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei. Nå har Maisy etablert seg godt i familien her. Hun vokser for hver dag, og virker sunn og frisk. Hun elsker å springe ute i skogen bak huset, uansett vær og vind! Da finner hun alle slags rare ting som er kjempe gøy å leke med! Barna være synes det er veldig stas med valpen, og vil vise den til alle som kommer innom. Og Maisy liker oppmerksomheten! Hun liker godt både å leke og kose med barna! Vi er veldig fornøyde hundekjøpere! Marianne og Børre.


08/9-2011

Pål Slåen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei igjen, og takk for sist! Vegas begynner å bli stor nå. Tror jammen det blir en diger dachs... Han har noen enorme labber! Leker og herjer mye med Felix. Er godt gamledacshen er tålmodig, for det går hardt utover ørene hans til tider. Har tatt masse bilder. Skal få lagt ut disse etter hvert.


04/9-2011

Susanne og Jørgen, Danmark - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej Åse Britt og Håvard Tak for sidst, da vi hentede Isa. Dejligt at I var så gæstfrie, at vi kunne overnatte hos jer. Nu har Isa snart været hos os i 2 uger, og hun er faldet rigtigt godt til. Hun er nysgerrigt, så alt skal undersøges. Hun er bestemt ikke bange for noget, så det tyder på, at psyken er i orden. Vi håber, at det også går godt med alle hendes søskende.


03/9-2011

Mats Granli


Må bare si at jeg i går hadde en kanonfin ettermiddag i skogen med Råtassens Timmi. Fint søk og uttak på rådyr. Første losen varte i ca 35min i veldig kupert terreng så han slet nok litt med å holde følge. Lostiden er også veldig akseptabel i varmt septembervær. Hadde rådyret på fin skuddsjans. På vei inn på baksporene sine tok han jammen ut dyr igjen. Denne gangen geit og kje. De passerte meg på 40m så hadde igjen en fin skuddsjans. Timmi kom ca 5min bak. Da gikk jeg inn på strengen og blåste han inn for det begynte å mørkne. Virker som samarbeidet blir bedre å bedre for hver tur, selv om han nok er litt for selvstendig ennå. Kommer seg nok med trening :) Hilsen Mats Granli


26/8-2011

Monica og Raymond


Hei på dere:) Nå har Fox installert seg godt her i hus.. mini(Kasper på 8mnd) har blitt overfalt i vippestolen noen ganger men han sier fort ifra når Fox blir litt for ivrig. Tango har tatt godt i mot den nye lekekameraten sin og de leke sloss masse og Fox dilter villig etter når vi slipper Tango ut for å tisse osv. Vi må opp en gang om natten for at Fox skal tisse litt så her er vi trøtte om dagene, er ikke vant til dette etter mini begynte å sove rundt. Ha en topp dag videre Kom plutselig på besøk me gutta;)


26/8-2011

Kjell Mikaelsson - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej! I våras när jag var ute på webben och sökte efter en jakttaxhane för parning till min tik Rådrevets Saga råkade jag av en händelse komma in på Råtassens hemsida. Hittade då en hänvisning till en hund som heter Bonus. Jag kontaktade Ole Henrik Broberg. I sommras reste jag och min sambo till Jevnaker för att titta på denna fina taxhane. Det bestämdes då tillsammans med Ole att parning mellan Bonus och Saga skall ske i början på December om allt fungerar som jag hoppas. Jag tror att dessa hundars "jaktgener" kan resultera i något väldigt bra både jaktligt sett men även utställningsmässigt sett. Saga är dotter till min taxhane Hissmovallens Zacko och båda har visat ett genuint jaktintresse genom åren. Vill med dessa rader tacka för er hänvisning och jag önskar er en trevlig jakthöst. Kjell


12/8-2011

harry jørgensen


Takk for flotte jaktopplevelser 10.8 Vi har en stolt og takknemlig 16-åring her hjemme som har fått en jaktopplevelse han aldri vil glemme. 6-taggeren skal stoppes ut og opp på jaktveggen i loftstua. Ingen bukk men vi så geit og kje på Røyknes i dag. Tara fant et revehi på heia (ikke dumt å vite om) Hilsen Harry og Olaug


08/8-2011

Carina Olsson - hjemmeside


Hej! Har nyligen gjort Råtassens Rex fin i pälsen inför en kommande utställning. En mycket trevlig och glad hund! Ha en fin jakthöst! Hälsningar Carina


05/8-2011

Else Hege Albrecht - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei, takk for titten på valpene idag. Her kan de nye eierne bare glede seg, for maken til sosiale og sunne valper... Atter en gang er Råtassen best. God helg til dere alle Hilsen Else Hege og guttane


04/8-2011

Jocke - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Tack för de trevliga dagarna i Kristiansand ! Hälsningar Jocke


10/7-2011

Majron Friskvall - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Grattis till alla valparna! Du är ju van nu att ha så många varje gång :-)


05/7-2011

Monica Steinsvik


Hei på dere;) Vi vil ønske dere en topp sommer og gleder oss masse til vi kommer på besøk;) Er altid så koselig å få slått av en prat over kaffien hos dere;) Kan virkelig anbefale hund fra dere, tror Råtassen Tango er den mest tålmodige av alle når han blir dratt i snute og hale av den lille her.


01/7-2011

Jocke - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Fina bilder på Tinkas valpar. Hälsningar Jocke


29/6-2011

Tomas Ögnelod - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Grattis till en helt makalös stor kull.Bra jobb av Tinka. Nu är det mycket vila och omhändertagande av mor och valpar som står för dörren. Vi vet vad ni har att göra. Verkligen kul att ni fått alla valparna sålda, inte konstigt med de superbra linjerna som står för sid själv. Vi väntar med spänning vår tik Hissmovallens VIA som vi parat med Fibbe. VIA väntas valpa i mitten av Juli. Väntans tider. Stort grattis återigen. Tomas / Jaktsagans Kennel


27/6-2011

Jocke - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Superhunden Tinka har gjort det igen ! Mvh Jocke


26/6-2011

Else Hege Albrecht - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulerer kjempemasse med 10 flotte valper. Tinka er go'.


26/6-2011

Terje Henriksen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei Råtassen, gratulerer med stort og flott valpe kull. Blir spennende å se om det kommer noen av disse til Trøndelag :-) Vi har jo selv kjøpt valp hos Dere (Råtassen`s I Nala) som fikk 3 X 1 pr. Rå på sine 3 første starter og med ex på utstilling ble hun dermed NJ(D)CH. Hun viser MEGET stort talent på jakt og prøver, så Dere skal ha stor ros for et meget godt oppdrett. Ønsker hele fam. Horverak en riktig god sommer:-)


26/6-2011

Henk Robert de Groot - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulerer så mye med valpekullet:) hilsen Leggen.


22/6-2011

tor magne olsen


hei håvard.hører du skal parre råtassen tøffi før jul, hun har jo noen utrolige resultater på 54,53,51 d cert før to års alder, ser råtassen nala også har gjort de bra. vil gjerne få lov å få valp av deg når de blir valper på henne og dere har ei kjempe hjemme side hilsen tor magne olsen


15/5-2011

Mikael - hjemmeside


Hej Tittade in på eran sida .Trevlig med fina bilder och fina hundar.lycka till framöver.Häls Sjöstadens kennel


14/5-2011

Heidi/Kjetil - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Flott hjemmeside og topp hunder! Tydeligvis mange jaktmaskiner som har utsprunget fra deres oppdrett! Som fuglhund/elghundfolk er det en berikelse og ha fått kjennskap også til dachs. Morsomme familiehunder med Personlighet ;). For ikke og snakke om når de blir sluppet i skogen...!! :)


11/5-2011

jøran melstrøm


hei håvard og åse, det blir et kjempe bra kull med fibbe og tinka,synd jeg ikke har tid nå til valp i husbyginga men satser på en etter tøffi neste gang ha en flot sommer hilsen jøran


09/5-2011

Mats Granli - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulerer så mye med en ny Champion Håvard! :)


07/5-2011

Johan Malm


Gratulerer til Tøffi`s 1pr. på utstilling i dag, og til hennes jaktchampionat :))


07/5-2011

Henk Robert de Groot - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulerer med 1.pr på utstillinga i dag,og dermed NJ(d)championat på Tøffi. Hilsen Henk.


17/4-2011

Kristian Bergan - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei Råtassen Her kommer en liten påske hilsen fra øvre eiker/ kongsberg skogene. Råtassen`s Krutt vokser som bare det, og han tegner til å bli en stor og kraftig dachs. Han har heller ikke hatt noen uhell inn på utrolig lenge, så kan vel driste meg til å si at han er stueren også. Tiden går med til lek med Doffen og litt trening. Han går for det meste løs når vi er ute, men en tur i bånd i ny og ne for å venne seg til det også. Og denne Råtassen tror jeg ikke blir noen skopusser. Jeg hadde døra åpen en dag jeg jobbet inne, og da tok gutten seg en tur ut og undersøkte gården helt på egenhånd. Rundt låven og huset til foreldrene mine som ligger et godt stykke unna huset mitt. Han er også en utrolig trygg og sosial liten hund, som kommer til å gi mye glede i årene fremover. I morgen ettermiddag går turen til dyrlegen for å ta vaksine, id-merking og etter dine tips trekke undertennene. Er verdt et forsøk for å få rettet på bittet. Bittet har bedret seg betydelig de siste ukene, men nå er det undertenne som sperrer slik at overkjeven ikke kommer lengre. Jeg har trua på at bittet kommer på plass når overkjeven får plass til å vokse fritt uten at undertennene er i veien. MVH Kristian Bergan


03/4-2011

Else Hege Albrecht - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulerer med dagen til alle valpene til Tinka og Walton. Tenk alt 1 år, og nå begynner morroa. Mille har virkelig feiret dagen med lang tur, kos og leking med naboens beagle Darwin. Hun fikk til og med Hjertepute og hundesnacks i gave av "han". True love, he he. Bare det ikke blir små "beachser" ut av det, så er alt greit.


23/3-2011

petter kvarud


hei håvard vi går her i spenning hvem hanne du skal bruke, men er sikker på du velger en bra hund han så flott ut på bilde, har bare hørt bra om dine hunder, som du vet har jeg to venner som har kjøpt av deg, og de jager som bare de , jeg har skutt flere hjorter og rådyr for begge to, vi venter i spenning hilsen familien kvarud


22/3-2011

tove melvin


hei håvard må si du har avlet fram to kjempe flotte dachser ekstriørt sikker på at begge tispene får cert på utstilling og så bra gemyt de har du alltid vært hilsen hunde frisøren


18/3-2011

Gudmund Larsen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei! En liten statusrapport fra Råtassens Frekka. Hun sover godt om natten, har blitt flink til å gå tur i bånd og har begynt å skjønne flere gobitbaserte dressurøvelser. Det eneste som går litt tregt er renslighet. Hun har en utrolig tendens til å lure seg unna å få gjort sitt uten at vi får tatt henne på fersken.. Men ellers er alt vel og hun virkerutrolig trygg og glad! Nå har vikjøpt inn litt blod, så vi tenkte å introduere litt sporing eterhvert :-)


05/3-2011

Kristian Bergan - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei, Når har Råtassens Krutt funnet seg godt tilrette i sitt nye hjem. Han er en virkelig Råtass, maken til nerver og pågangsmot har jeg aldri vært borti på en valp før. Han er også meget sosial og en skikkelig gladhund. Det blir spennende tider fremover nå, og se hvordan han utvikler seg. MVH Kristian Bergan


26/2-2011

Gudmund Larsen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


God kveld i stua! Vil bare sende en kort hilsen og si at Råtassen's Frekka fortsatt logrer! Hun tok 5 timers biltur med stor ro og utforsker nå ivrig sitt nye hjem. Frekka virker utrolig trygg og tillitsfull. :-) Nå skal hun få en siste luftetur, før vi går til sengs. Mvh Gudmund og Marie-Therese


13/2-2011

dag erik synstad


hei råtassen kennel, utrolig bra stykke i jeger boka 2011, har all respekt for de innlegge du har satt på plass for oss valpe kjøpere,min neste dachs blir hos dere har hørt bare postivitet rundt din hjemme kennel,lykke til viderehilsen familien synstad


04/2-2011

hans petter kvame


hei håvard og åse britt, utrolig bra å lese om resultatene til råtassen tøffi med drev cert på 54,53,51 på tre starter bare 22 månder , du skal vel på norges mester skape til høsten håper jeg , med de resultatene kommer du vel med skulle en tro. vi har mye rådyr her så vi gleder oss til tinka blir parret, ha en god helg hilsen hans petter kvame med familie


31/1-2011

hans petter kvame


hei råtassen kennel.vi er spente på vilken hanne du skal bruke på tinka til våren/sommeren. vi har et lite småbruk på 2500 mål skog i trøndelag de er godt med rådyr her. men vi er siker på at du er flink med valg av hanner du bruker på tispene dine,men vi er utrolg nyskjerig hvem de kan være får vente i spenning til du skriver de på hjemmesida deres, ps kjempe stykke i jeger boka 2011 hilsen hans petter kvame


27/1-2011

Else Hege Albrecht - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Takk for titten av både det nye huset, og av valpene til Tøffi. Fantastisk flotte valper - igjen, og kjempekoselig plass dere har fått. Mille og Tøffi fant jo virkelig tonen - tror hun syntes det var deilig¨å få være lit "fjortis" igjen - kjedelig å bare være mamma. Fantastisk gemytt på hundene deres, er bare 110% fornøyd med valg av oppdretter.


26/1-2011

rolf erik jensen


hei håvard og åse ja tiden går fort caisa begynner å dra på årene og vi går å tenker på ny valp selvfølgelig blir de valp fra dere.caisa har mange hjorter ikke minst rådyr som vi har skutt for henne på våre jakt turer som har blitt mange. hun er en utrolig god drevhund og viltfinner og familie hund og vi har vært stor fornøyd med deg som oppdretter fra dag 1, tror ikke de er så mange som stiler seg sånn til hjelp med innjaging og gode råd de må vi få lov å takke deg for, så nå håper vi du har en ledig plass til oss på neste kull med tinka, vi ser jo tøffi og nala og tango etter henne har gjort de bra , så de er ingen tvil at du er flink med hunder de skal du ha mye ros for hilsen rolf erik jensen


18/1-2011

knut erik larsen


hei råtassen kennel vil med få ord takke deg for innlegge i jeger boka 2011. her hvar de noen kloke ord og retnings linjer en må følge når en vil ha en drivende hund. og ikke bli lurt av de som vil selge noe annet en de de har. hi hund er også en jakt hund men da må ikke oppdretter opplyse om noe annet som jeg opplevde med min hann hund jeg kunne ikke lese stamtavle og gikk i den tro at alle dachser jagde rådyr, men de hviste seg fort at den ikke gjorde. jeg vil si at boka er til nytte for de som vil ha sin første drivende dachs hund de har du beskrevet bra i boka. så nå har jeg dyrt fått lært med en hi hund i skogen som ikke dugger til noe annet en hi som ikke er mitt formål med hund. min neste hund blir sikkert en drivende hund hilsen knut erik larsen


16/1-2011

tor even jacobsen


hei håvard horverak. må si at du fikk satt ord på de i jeger boka jeg er en av de som har blitt lurt med dachs ,som jeg sa til oppdretter at jeg skulle bruke på hjort og rådyr. men i etter kant så hviste de seg at hunden hvar bare avlet på utstillings linjer og hi som jeg ikke skulle bruke den til. de har kostet meg tre år i skogen bare på grunn av uvitenhet at dachsen kan brukes på hi og spor og drev men de er jo viktig som du sier i boka at oppdrettere må være ærlig med vilken bruks område hunden skal brukes til . vil nå få takke deg for innlegge i boka jeger 2011, så at ingen andre blir lurt som meg . lykke til videremed hundene dine . min neste dachs blir sikkert en drev hund nå har jeg dyrt lært av de hilsen tor even jacobsen halden


13/1-2011

Madelen & Lowe Wirth - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hejsan! Tack för hälsningen i våran gästbok. Söta valpar ni har nu hoppas att allt går bra. Vi haar tre hanhundar nyss fylda 1 år för jakt,utst. eller sälskap. Lycka till med era små...


13/1-2011

kai jensen villmarks liv


hei håvard bra stykke i jeger boka 2011.håper mange leser denne endelig en som kan få de på trykk de er bra for de som er ny i fage med dachs takker deg fra hele redaksjonen her hilsen kai


13/1-2011

kai midelfart


hei håvard utrolig gøy med tøffi sine drev resultater med 54 53 51 med drev cert og så ung tispe. hun blir vel tatt ut til nm i drev i år.må bare gratulere du er en dyktig oppdretter med høy respekt for de du driver med. lykke til videre hilsenkai


09/1-2011

Steinar Ringsbye - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei og Godt Nytt År. Må få gratulere masse med flotte resultater på årets drevprøver. Godt å se at vi har et bra og stadig voksende drevmiljø på norges sydspiss. Du må ha lykke til med valpekullet så treffes vi nok når den hjemlige utstillingssesongen kommer igang.


04/1-2011

Kristian Bergan


Hei. Valpene ser veldig flotte ut, og jeg følger med på hjemmesiden hver eneste dag for nye oppdateringer. Gleder meg stort til mars når valpene er leveringsklare. Mulig jeg får med meg min kollega og tidligere valpekjøper av deg Rune Fiskum når jeg kommer for og hente valpen. PS. Den nye hundegården du har satt opp så utrolig bra ut. Sikter mot noe lignende jeg også, til sommeren etter at den nye valpen har kommet i hus. MVH Kristian Bergan


01/1-2011

Else Hege Albrecht - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Godt nytt år til dere alle, og gratulerer med kullet til Tøffi. Likner ikke helt på mora med antall valper, men kvaliteten er det nok ingen ting å si på. Overgangen til det nye året gikk smertefritt med Mille. Hun var med oss ute og skjøt opp rakettene, og var bare nysgjerrig når guttane fyrte av noen på bakken. Så nå kan vi krysse av det også i boka. Hilsen Else Hege


30/2-2010

ole petter nilsen


hei håvard utrolig flott hunde hus som er lafta og varme i platingen. sånn skal de være gleder oss til valpen når du skal ha på tinka får bare vente hilsen fam nilsen skien


24/2-2010

Dan-Rune Jansson - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Vi önskar er en God Jul och Ett Gott Nytt år. Vi är glada för den livliga krabat som Rex är och han söker aktivt när vi är ute på promenad, tyvärr sätter snödjupet stopp för jakt. Med vänliga hälsningar Dan-Rune med familj och hundar


19/2-2010

Sjur


Hei! I dag jobbet Hønter som bare det i skogen. Var i tvil om jeg skulle slippe han, var snø og litt tungt føre. Tvilen skal komme tiltalte tilgode, og Hønter svarte på tiltale. Fikk los og gjorde jobben. Burde blitt belønnet med dyr, men marginene var ikke helt på vår side. Neste år blir spennede, dette lover veldig bra når man tenker på at han er bare valpen :) Tusen takk for gode råd, god jul til hele gjengen så snakkes vi neste år!!


08/2-2010

jakt kamerater fra danmark


hei håvard med familie .trist å høre om din brors bort gang bare 45 år. vi tenker mye på deg og familien.gratulere så mye med flotte resultater på tøffi og lykke til med kulle hennes til nyttår de blir nok bra hilsen ole sørensen med jakt kopiser vi prates


29/1-2010

Anne og Jørgen


Hei, Er ivrig leser av hjemmesiden deres og ønsker dere en fortsatt god jaktsesong. Vi koser oss med jakta med vår Pippi. Her sender vi med en liten filmsnutt fra rådyrjakta http://www.youtube.com/watch?v=PKrTX40L8d4


25/1-2010

Else Hege Albrecht - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Idag var det endelig Milles tur til å teste ut ferdighetene sine. Første gang vi slapp henne på spor, har vært for nærme vei tidligere. Men hun tok ut som om hun ikke hadde gjort annet, og etter 20 min. kom hun tilbake på baksporene. Hun tok ut to ganger til, og lot seg kalle fint inn igjen begge gangene. Vi er storfornøyde med henne, og som jeg har sagt tidligere - hun er helt perfekt. Gleder oss til fortsettelsen.


19/1-2010

Mats Granli - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


ny flott los med Timmi i dag! først en på 10min på dyr som blei støkt og tok ut. Da la han av og kom inn igjen. Da var han ivrig og jobbet og jobbet videre med spor. Kom innom meg hver halvtime ca. Så hørte jeg et hyl og losen var i gang igjen. Denne gangen passerte dyret med på 30meter (flott skuddsjans men har ikke jaktrett der jeg var). Timmi kom ca 2 min bak i full los!En rå opplevelse! Han loset på dyret i 20min før det gikk ut av hørehold. Han mistet det men fortsatte å jobbe. Han passerte meg på 30 meter et par ganger men ville ikke inn til meg. Etter at han hadde jobbet i 2 timer med støting og fot valgte jeg å ta han av. Da hadde han jobbet i 4 timer til sammen. Flott dag!!


18/1-2010

Eva & Terje


Hei! I går stilte vi Nala på drevprøve i Stadsbygda. Gleden var stor da hun ble premiert med nok en 1.premie. Denne gangen med 48 p. I dag har hun blitt sluppet på skogen her hjemme (i veldig tung og dyp snø) og hadde en 2 timers los :)Så jaktlysten er på topp :) Vi gleder oss bare til fortsettelsen. Hilsen fra Eva og Terje.


16/1-2010

ole håkon olsen


gratulere så mye med d certene og norsk campion dette har du fortjent lykke til med kullet på tøffi hilsen håkon olsen ps jeg har aldri hørt sånne poeng summer på ei så ung tispe før bare 22 månder lykke til videre


15/1-2010

Henk de groot - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulerer så mye med knallgode drevresultater på Tøffi. Hilsen Leggen.


15/1-2010

Ole Henrik Broberg


Gratulerer så mye med Tøffi! Dette er en imponerende statistikk som neppe noen annen hund her i landet på under to år kan vise til. Helt rått! Det blir spennende å følge dere i tiden fremover. Tror ikke dette er det siste vi har sett av deg og Tøffi. Lykke til med fortsettelsen og det kommende valpekullet. NB! Bonus er glad for slippe å møte henne på prøve... mvh Ole H Broberg


15/1-2010

Per E Terjesen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


GRATULERER med enda en jaktchampion, 54p-53p og 51 poeng på 3 prøver taler sitt om denne hunden. 2 drevcert på 3 prøver sier sitt.


12/1-2010

Per Espen Terjesen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Grattis med drevcert og en knallbra hund. Dette er resultatet av et godt arbeid og et veldig bra avlsarbeid i forkant. Lykke til videre med tispen.


11/1-2010

Jan Erik Egge - hjemmeside


Gratulerer med 1. på drev.


11/1-2010

tove


gratulerer med drev cert og 54 poeng på Tøffi du er dyktig til å trene fram hundene dine. ps har en puddel som skal trenes.


10/1-2010

Eva & Terje


Heisan! Sendere dere en hilsen fra kalde Trøndelag. Her har vinteren kommet for fullt med snø og kuldegrader. Sist helg stilte vi Nala på drevprøve i Nærøy. Hun overrasket oss alle med å ta 1.premie (48p) på lørdagen og 1.premie (45p)på søndagen. Nala fikk begge dagene 6 poeng på losføring/nyansering og jaktlyst. Hun scorer også meget godt på mål/hørbarhet. Så dette har gått over all forventning. Vi har med andre ord en meget lovende unghund. Så nå er vi spente på fortsettelsen. 17.nov stiller vi på Nord/vest og krysser fingrene for en ny 1.premie :) Mange hilsener fra Eva & Terje.


10/1-2010

tove


ja da skal råtassen flytte, uff kommer til å savne kafe hos naboen min. bra dere ikke flytter så langt kan jo gå ned på kafe. men da må jeg bli kjørt opp igjen lykke til med nytt hus, og ny stor hundegård til de firbente


06/1-2010

Mats Granli - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


En fantastisk dag i skogen med Timmi! Slapp han i en jordekant.Han gjorde et byks ned ei li å så kom støtinga. 30sek etterpå blei det full los! losen dro avgårde i en runde over en ås og var på det meste 750m fra meg. Da hadde han hatt ganske intens los i 10-15min. Da la han av og kom fint inn på bakspora sine. Tilbake til uttaket dro han en annen vei og dro på med los igjen. Nytt dyr! Denne gangen oppover en ny ås og var på det meste 550m ute fra meg. Da la han av og kom inn til uttaket igjen. Da prøvde jeg å blåse han inn, men dro igjen ut på det første dyret han hadde vært på. Helt ut på 800m igjen å jobba lenge med tapet der før han kom inn igjen. Da hadde jeg gått til uttaket så sto der når han kom. For en glede!! Så da på spora at han hadde tatt ut geit og kje! Skal si det er fart i tassen på 7mnd. Bare jobbe skikkelig med søket nå så. Får ta en prat med Håvard om hvordan jeg skal bevege med videre. :)


01/1-2010

Sjur


Hilsen fra Hønter! I dag slo han til for fullt, en flott lang los etter hjort ble det. Han jobbet ivrig, krysset den lokale Amasonas to ganger, knapt til å stoppe i sitt arbeid. Både Hønter og hans ivrige matfar er nybegynnere på hjort, men dette lover jo bra tatt i betraktning til at han bare er 7 mnd gammel. Takker for glimrende hjelp og råd i tiden som har gått siden vi hentet han, vi holder kontakten! Hilsen Sjur og Hønter, sistnevnte sover nok lenge i morgen!


29/0-2010

Otto Knudsen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei Håvard! Sender en liten hilsen fra Kristiansund. Årets hjortejakt har gått over all forventning så langt! Hjort nr. 10 skutt for Leo i los denne sesongen.Jeg synes han var dyktig i fjor også, men nå i høst har han bare vært "helt konge". Lange loser som bukter godt i terrenget, og gir oss postskyttere flere og bedre skuddsjanser. Vi jakter i tildels bratt og vanskelig terreng, men Leo tar seg fram som bare det, ikke noe problem! Jeg er svært takknemlig for den utrolig gode hjortehunden som Råtassen har frembragt i Leo, du holdt det du lovte meg :-). Fortsatt skitt jakt, og de beste hilsner til deg, din familie og hundene! Hilsen fra Leo og Otto


22/0-2010

Erling Lefsaker - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei Håvard. Nå er rådyrjakta godt igang, og denne uka har jeg skutt 2 rådyr for Råtassens E-Storm i to forskjellige loser. Må nok en gang få takke for at jeg har fått en så utrolig trivelig hund, og ikke minst en meget effektiv hund i skogen. Han er nå i sitt 4. år og de siste tre årene har jeg aldri sluppet han uten at det har blitt los. Har et meget bra søk, noe som kommer godt med i skikkelig skogsterreng hvor det ikke er så tett mellom rådyra. Har nå skutt 15 rådyr for han selv, pluss noen fall som kamerater har stått for. Har også blitt en god det turer på ettersøk. Storm er utrolig spornøye på søk, og gir tydelige signaler som er lette å tolke. Ønsker deg god jakt videre, og ønsker deg lykke til med fremtidige valpekull.


20/0-2010

Mats Granli - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei Håvard! I forrige uke tok Timmi ut en hare og hadde en kort los på ca 2 min. Dette var første gang han lagde noe lyd i skogen så det var veldig artig. Men i går søkte han fra ett jorde og inn i skogen og tok ut rådyr. Hadde da rådyrlos i ca 15min! Det var vanvittig moro!! Han glapp dyret noen ganger med jobba bra med tapet før han plutselig dro på med lyd igjen. Losen gikk ca 70-200m fra meg i fine runder før dyret tok opp en bratt li. Der fikk han tap og kom etter en stund inn til meg. Er veldig fornøyd nå og gleder meg til fortsette men skal ikke bruke han hardt i år uansett. Synes dette er veldig bra for en valp som ikke er fullt 7mnd engang. Skal passe på nå å ikke gå for fort frem videre utover. :) Hilsen Mats


05/0-2010

Harry Jørgensen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei igjen. Må bare fortelle om ny kjempelos av Tara i dag. 18 min.loste hun på ei rådyrgeit før jeg valgte å ta henne av losen fordi det begynte å mørkne. Vi var ved Gillsvann mellom Øygaardstjern og Grovann. Flott terreng med ingen jaktrett , desverre. Hun søkte bra ut i dag (mellom 20-70m.)200-300 meter oppe i ei eikeli ser jeg på Tara at noe er på gang.Hun blir borte i 2-3 min.Ei geit kommer plutselig diltende mot meg,hun har kun fokus i retning Tara ,og derfor oppdager hun ikke meg før hun er på 2 m. avstand. I samme øyeblikk går losen, og geita hopper avsted . Tara fyker forbi meg i losen like etterpå uten å "hilse". På Astroen kan jeg se losen gå i en stor ring rundt ei myr.Geita passerer meg igjen 40 m.fra uttaket.Velger da å gå ned til sporet og venter på Tara som kommer etter 3 min.Roper og plystrer på henne da jeg hadde glemt jakthornet hjemme.Motvillig stopper hun, jeg kobler henne raskt og gir henne masse ros og skryt før vi går hjemover. Hun får bonusmiddag med rått orfuglbryst,saus og tørrfor. Til helga blir det elgjakt så da får Tara ei hvilehelg. Hun har allerede oppnådd det jeg ønsket for jakta i år,så nå tar vi det forsiktig fremover. Må diskutere med Håvard imorra om de videre steg framover for Tara. Hilsen Harry Jørgensen


30/9-2010

Else Hege Albrecht - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei igjen. Da var Mille igang med første løpetid, helt etter boka. Er flink til å holde seg ren, men synes det kjedelig at hun ikke får leke med nabogutten. Skal nok bli en utfordring å holde han unna... Gøy med blodsporet på mandag. Det blir flere turer nå til uka som vi drar på fjellet i høstferien.


25/9-2010

Harry Jørgensen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei på dere. Første dagen i rådyrjakta og Tara drar på med en rådyrlos på hele 9 minutter !!!!! Vi hadde flaks tidlig på morraen og fikk et rådyrkje som vi benyttet til å laga et nytt blodspor for Tara.Sporet var bare 50-60 meter langt, med to 90-gradere og et fristende kje i enden av sporet. Lever og oppkutta hjertebiter lå og venta på en heldig hvalp hvis hun klarte oppgaven. Hun var så ivrig at hun peip og skalv på "skuddplassen" og dro på gjennom løypa med imponerende presisjon. Rett på kjeet og glefsa i seg godbitene med stor iver. Rosen og skryten hagla fra oss alle tre, og Tara blei skikkelig gira.Hun "fillerista" kjeet og jeg tror at både ett eller to "lys" gikk opp for henne denne gangen. Vi har trent Tara i skogen tre til fire ganger ukentlig siden midten av august og hun har stadig vist framgang, men i dag kom gjennombruddet!! Så til dagens andre høydepunkt: LOSEN. En halv time ut i jakta kommer vi over ferske rådyrspor. Tara blir ivrig og for fot umiddelbart.Hun bruker 2-3 minutter på å finne "strengen ut" og losen ruller gjennom skogen for første gang.For en glede vi følte der og da! Hun loser gjevnt og kontinuerlig i 9 min. for det blir stille i skogen.Vi står og følger spent med på GPS-en og ser at hun kommer nydelig tilbake på baksporet og rett i fanget på oss. Ros-ros-ros ,og ei kjempekry lita jente som snart fyller 6 måneder. En perfekt jaktdag for oss alle.(selv om Eirik ikke fant tiuren som han traff, vi leita i 45 minutter, de kan gli langt på stive vinger,det har jeg erfart før) Måtte ringe Håvard på kvelden og skryte av Tara og Råtassens- "GENER". Han likte det han hørte. Vi her i Gunhildsvei håper dette var starten på en god jakthøst. Skitt jakt til alle dere andre. Hilsen Harry Jørgensen og resten av familien.


29/8-2010

pål olsen


gratulere så mye med 1hp og bir på råtassen timmi vi følger med på siden deres vær dag. så vi venter spent på når dere setter valper på tøffi etter jul hilsen familien olsen


20/8-2010

Else Hege Albrecht - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei igjen. Nå har Mille og jeg vært hver dag i skogen i 2 uker. Hun er utrolig sprek, og gir ikke opp om det kommer hindringer. Klatrer opp steiner jeg hadde gitt opp for lengst, hadde jeg hatt de korte beina:o)Hun kommer fint inn, og begynner å løpe stadig lenger bort fra meg, hvis det er noe som er interessant. Vi har fått en beaglevalp som nærmeste nabo, og de leker sammen flere timer om dagen. Tror hun synes det var godt å få en "lillebror" igjen. Så hun er iallefall passe utslitt når kvelden kommer. God helg til tobeinte og firbeinte:o)


18/8-2010

pål olsen


hei på dere dette hvar ei bra side med virkelig mye jakt. ser dere har gode hunder også vi går å tenker på en strihår dachs. vi bor på vestlandet og skal bruke den på hjort. vi har snakket med otto knutsen som har kjøpt hund av dere en utrolig god hund på hjort og rådyr. vi kommer til å ta kontakt med dere.og vi følger med på siden deres venlig hilsen pål olsen


04/8-2010

Else Hege Albrecht - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei igjen, tusen takk for nappingen av Mille idag. Kjempefornøyd med oppfølgingen av fam. Horverak:o)


27/7-2010

Else Hege Albrecht - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei igjen. Da er vi kommet hjem etter 2 uker i Italia, og guttane var kjempespente på om Mille ville kjenne oss igjen. Men det var ingen fare, hun var helt vill i ventehallen da hun hørte stemmene våre. Hun har storkost seg hos mormor og morfar, og har fått en del uvaner som vi må plukke bort - skulle ikke tro at morfar har hatt oppimot 20 hunder tidligere. Men det er vel som med barnebarna, alt er tillatt:o) Nå går vi lange turer , og hun er flink til å komme når vi roper henne inn. Så nå er det snart tida for seriøs opptrening. Fortsatt god sommer.Hilsen Else Hege og Mille


21/7-2010

Aanne - hjemmeside


Hei, fint å høre at Tøffi er på bedringens vei etter den behandlingen hun fikk, Hilsen Anne og Jøgen


20/7-2010

Dorte Sørensen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej med jer! Sikke da en grim oplevelse med Tøffi - det er det værste der findes, når vores dyr blir syge og dyrlægen så ikke vil tage det alvorligt. Jeg har selv prøvet det, da Tilde var lille og det var forfærdeligt. Håber alt vel igen og at I alle har det godt. Mange hilsner fra DK - Dorte og Co.


29/6-2010

Sjur


Hilsen fra Hønter! Hønter ligger i skrivende stund å sover, trøtt etter nok en lang dag. Han ser likevel ut il å ha det topp, legger stadig på seg. Moro å se hvor fort han utvikler seg. I morgen er det til veterinær for første vaksine, ellers alt bra. Vi snakkes, Sjur og Eirin!


21/6-2010

Joakim Grahn - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej Kjell Håvard & Åse Britt ! Resan ner till Klavreström gick fint , Jessy låg i sin bur och såv hela resan. Cilla och Jessy har blivit vänner dom busar stor del av dagen. Tack för dagarna hos er. Hälsningar Joakim , Passa , Cilla & Jessy


14/6-2010

tove kirkevik - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


hei gratulerer med kjempe bra resultat i helga, cert, bir og 2 bis på tango og på tøffi med nå hp du jo reise på utstillinger, ikke bare drive med jakt. og husk at hundene er jo perfekt trimmet av en proff he he klem fra naboen og trimmeren


13/6-2010

Dorte Sørensen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Et stort tillykke med de fine resultater på hundene i dag. Det er ganske godt gået. Du og din familie må også have en rigtig god sommer. KH dorte


13/6-2010

Henk Robert de Groot - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hallo igjen.Glemte jo å gratulere deg med 1,med hp på Råtassens Tøffi.Så grattis igjen. Leggen.


13/6-2010

Glenn Peter og CO'


Heisann! Her på vestlandet går det strålende med lille Sniffy. Det ble en lang biltur hjem til familien, som ventet spent hjemme. Sniffy har funnet seg godt til rette- både med 2 og 4 beinte. Hun er tilittsfull og kontaktsøkende, glad i å ligge på fanget:) Hun stortrives ute, smaker på det meste- og elsker å ligge i mors blomsterbed! Hun har god apetitt og sover godt om natten. Hilsen Glenn Peter med familie.


13/6-2010

Henk Robert de Groot - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulerer så mye med cert og bir på Råtassens Tango i dag. Hilsen Leggen.


06/6-2010

Sjur og Eirin


Hilsen fra Grefsen! Ja da har Hønter hatt sitt første døgn borte fra familien Horverak, og sammen med oss:) Hjemturen gikk kjempe fint, noen få lyder da vi svingte ut fra dere, mest for å ta farvel tenker vi:) La inn flere gode pauser på vei hjem med både lek og avslapping. Vel hjemme på kvelden var vi alle tre veldig slitne, men Hønter startet likevel å utforske sitt nye hjem:)Han har fortsatt på oppgaven i hele dag, men tar seg noen gode blunder innimellom. Inntrykkene er mange for oss alle:-)Hønter hilser så mye, vi snakkes!


05/6-2010

Bjørn Ove - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Voff! Her er Jonna med en liten oppdatering. Denne min første uke har jeg opplevd masse nytt! På torsdagen var jeg på fotballkamp for å se når den eldste gutten i huset scoret.Tidligere den dagen fikk jeg et ny bur som jeg ligger i når jeg skal på biltur. Gjett om jeg sover godt i den! Fredag kveld fikk vi besøk. Jeg løpte rundt sammen med husets førstehund ute på plen - det var morsomt det. Idag lørdag har jeg møtt en diger beist, det var visst en airdaleterrier - diger som et hus! Da følte jeg meg liten skal jeg si deg... Ellers om dagen koser jeg meg ute på gresset i solen og i blomsterbeddet .Der finns det noen deilige fargerike vekster som smaker utsøkt, for ikke å snakke om spireabusken.... Ha en fortsatt strålende sommer, det tenker jeg å ha! Voff!!


01/6-2010

Bjørn Ove - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei! Igår kveld kom Jonna til Brandval etter en lang kjøretur.Reisen gikk bra, hun var rolig og et fint reisefølge. Hun ble tatt emot av tre forventningsfulle tobeinte og en litt skeptisk firbeint.Det er vel litt rart å få en valp i hus når man som hund er vant til å alltid komme i første hånd?! Fia,(som husets "førstehund" heter), snuste nysgjerrig på Jonna og sprang inn til hennes bur så fort hun ga fra seg lyder. Natten forløp bra med kun et dobesøk.Hun spiser maten sin, og leker med både sin hale og våres tær!Hun har stor tomt å utforske, så det tar nog noen dager for henne å bli kjent her. Jonna er en helt skjønn valp som kommer til å få masse kjærlighet fra oss allihop!


01/6-2010

Harry Jørgensen


Hei Åse og Håvard. Tara har hatt noen fine dager siden hun kom til vår familie. Hun får all den kos og trygghet hun kan tenke seg av fem stykker. Hundegården som nå er helt ferdig er den gøyeste plassen å være. Klatrer og graver og smaker på alt. Hun har kun tisset og bæsjet her ute (på faste plasser) de tre siste dagene. Det er vi veldig fornøyd med! Hun skal være med på jobben min for første gang i dag,det går nok bra bare rådyrleggen(favorittleken) er med.


31/5-2010

Else Hege Albrecht - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei. Nå er vi på fjerde døgnet med Mille, og hun er usedvanlig trygg og fornøyd. Liker seg absolutt best når hum kan løpe fritt i hagen, men slår seg helt til ro ellers her hos oss. Idag har hun fått ilddåpen i sosialisering. Var med på skoleavslutning i Jegersberg, og sjarmerte alt som kunne krype og gå. Til og med en svær Riesenschnauzer var veldig interessert i henne. Men hun var jo mindre enn hodet dens. Alt i alt er alt helt topp, sover 7-8 timer hver natt og er begynt å spise bra. Hører snart fra oss igjen. Hilsen Else Hege, guttane og Mille


31/5-2010

Mats Granli - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei Kjell Håvard og Åse Britt! Takk for et meget hyggelig besøk og oppvartning 28.05 da vi hentet vår valp Råtassens-J Timmi! De første dagene har gått kjempe bra og Timmi er både nysgjerrig og en livlig krabat. Dette blir spennende og moro fremover. Må også takke for kjempe god "service" fra jeg "bestilte" valpen av deg i desember og frem til henting. Dette gjorde meg som valpekjøper veldig trygg! Stort pluss til dere. Vi holder kontakten fremover :) Hilsen Mats og Christina.


31/5-2010

Dan-Rune och Britt - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej Åse och Håvard ! Tack för ett gott mottagande och god lunch när vi kom fram till er. Vi är jätteimponerade av de fin valpar som Tinka lämnat och den goda omvårdnad som de fått av er. Hemresa till Värmland gick fint med Rex. När vi kom hem fick han ett varmt välkomnande av Walton som är väldigt glad i honom - han visar beskyddarinstinkt mot sin lille son. Rex busade en stund i gårkväll på vår gräsmatta tillsammans med Peter då han var väldigt aktiv, vid 22-tiden åt han och sedan var det godnatt, vaknade till vid 1-tiden då vi tog en snabb sväng ut, sov sedan utan några bekymmer fram till kl 6 då han fick komma ut och göra sina morgonbestyr, efter detta var det en stor portion med mat, för att sedan leka med allt som kommer i hans väg på köksgolvet. Vi är jättenöjda med Rex som är en tuff, trygg och livlig krabat. Med vänliga hälsningar Britt och Dan-Rune


29/5-2010

Harry Jørgensen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei Åse og Håvard Første natta med Tara har gått veldig bra! Ho kom hjem og slo seg til ro nesten umiddelbart. Spiste to store porsjoner og ble fort fortrolig med hundegården i løpet av kvelden. Sov heile natta,våkna klokka seks for å gå på do,og la seg til å sove igjen til kvart over åtte. Bedre kan det ikke bli!! Overgangen har med andre ord gått smertefritt, og det er vi her i Gunhildsvei veldig glad for. Hilsen fam. Jørgensen.


27/5-2010

Else Hege Albrecht - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei igjen. Da er første dagen med lille Mille over. Det har gått over all forventning. Litt smågrining i begynnelsen, men så slo hun seg helt til ro. Dette lover godt, ingen tvil om at vi har fått go'jenta. Så nå er vi bare spente på første natta:o)


27/5-2010

Angela BB - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


PS til forrige innlegg: Vår første dachs kom faktisk fra kennel Gläfsebo, akkurat som Zamzon. Hun het Gläfsebos Irka og var født i 1987. Hun var en strålende jakthund, og ble 17 år og 4. måneder.


27/5-2010

Angela Barco Barón - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei Vi har fulgt siden din siden vi kastet oss på "dachs-kjøret" igjen, etter 4 år uten jakt-kamerat. Nå har vi 2 strihårsdachser på 2 og 1 år, og følger ivrig med på det som skjer, i tillegg til blodspor og jakt-trening. Hyggelig om du vil legge lenke til vedlagte blogg, og jeg vil gjerne legge lenke til din side på min blogg.


05/5-2010

Henny


Hei. Det var mange flotte bilde av kvalpar. Det såg ut som noken fine sjarmtroll.Kor lenge skal de ha dei? Det som overraska meg mest då eg såg bilda, var kor store Eivind og Andreas var blitt. Ser at det er lenge mellom kvar gong vi treffer dokke. Håpar vi får til noko i sommar.


26/4-2010

Dorte Sørensen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej Håvard! Hvor er du bare en knag til at skrive om og sætte billeder på hjemmesiden af de dejlige hvalpe. Hvor er de bare søde. Det er en stor fornøjelse at kigge herind. Håber alt vel hos jer og at du har det bedre efter den sidste operation. Igår var der 5 uger til jeg får hvalp og jeg glæder mig helt vildt. Er spændt på, hvad især Klara vil sige til sådan en lille størrelse. Klara er meget knyttet til mig, men jeg håber ikke hun bliver meget jaloux på den nye, som iøvrigt skal hedde: Kretzmann`s Esta La Eden Rose - i daglig tale skal hun kaldes Rose - på dansk. Tilde skal nok passe godt på hende - hun er så god til andre hunde. Kan I have det rigtig godt - kh Dorte, DK


09/4-2010

Jim de Groot - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Heisann håvard og åse :) Ville bare Gratulere masse md d nye kullet deres:) Håper d står bra til hos dere. Ha en fin tid fremover til vi ses igjenn :) Mvh Jim


08/4-2010

ole petter


hei håvard og åse britt.gratulere med et så flott kull.vi er kjempe fornyd med vår hund. den jager som bare de.vet hvor vi kjøper hund neste gang.hvis vi får lov.hils guttene. venlig hilsen ole petter


05/4-2010

Dorte Sørensen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej Håvard og et stort tillykke med de fine hvalpe. Ja, så fik du og Jeanette hvalpe på samme dag - der kom 6 hos hende. Jeg skal have en lille tæve derfra, så jeg glæder mig ekstra meget. Jeg vil også følge dine, så vær flittig med billeder og skriveri på din hjemmeside. Kærlige hilsner fra Dorte, Jelling


04/4-2010

Anne - hjemmeside


Gratulerer med valpene. Lykke til med alle åtte.


04/4-2010

Ola & Marie - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej! Och grattis till alla valparna.De verkar nu ha det bra.Lycka till. Vickan är nu inne på sin 6:e vecka och vi väntar valpar vecka 17. Ha det! Varma hälsningar Ola & Marie


03/4-2010

Kennel Laurberg - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Tillykke med det flotte kuld, 11 stk er bare super flot. Held og lykke til.


03/4-2010

Henk Robert de Groots - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hallo,grattis med valpekullet. Hilsen Leggen


30/3-2010

Anne og Jørgen - hjemmeside


Oj, Tinka er stooor, vi ønsker henne lykke til med alle valpene, hilsen Pippi med familie


22/3-2010

Ola & Marie - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej på er! Nu är Tinka riktigt rund om magen,undra hur många det blir?!! Vi vet ännu inte hur det är med vår tik om hon tagit valpar,hon är i vecka 4. Lycka till!! Varma hälsningar Ola & Marie


18/3-2010

Jeanette Kretzmann - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej... tak for din dejlige hilsen i min gæstebog. Super god hjemmeside du har og spændende læsning. Kan se at vi venter hvalpe på nogenlunde samme tid. Pøj pøj med dem. Mange hilsner Jeanette


17/3-2010

Anne og Jørgen - hjemmeside


Vi så bildet av Tinka og ønsker dere lykke til med kommende valper. Det så ut til å bli mange. Hilsen Anne


07/3-2010

Margareta Johansson - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Trevlig hemsida!


06/3-2010

Evy Ertsås - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei! Takk for hilsningen i gjesteboka mi, ser at du snart skal ha valper akkurat som meg. Men for min del er dette første gangen å jeg er veldig spent. Har noen dachs i nærmiljøet, men de brukes ikke på jakt desverre. Lykke til med valping. Hilsen Evy


06/3-2010

Kenneth H Solgård - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Takk for titten Mvh Dyrkamyra`s Kennel


05/3-2010

Jane Lindberg, Kennel Rebelqueen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Fin hemsida. Trevlig läsning. Hälsningar jane med taxfamilj


09/2-2010

Andreas Lundgård - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei kjell.var innom og titta nå som jeg lovte på denna hjorten og ja det var BRA lange tagger pån men han var ikke spesielt vid.... nettopp fått nr og innfo til bø skal tidlig på lørda vi får håpe milten gjør det bra. håper på stor cert for jeg skulle likt og se deg nyoperert visst jeg kom med et storcert på sjukkkehuset. du får lykke til på oprasjon vi tenker på deg alle sammen. hilsen oss på geithus


27/1-2010

Anne - hjemmeside


Dette var en flott hjemmeside med mye jakt. Vi har selv en strihårsdachs som er god på jakt. Hilsen Anne


20/1-2010

Irené karlsson - hjemmeside


Hej! Stort tack för hälsningen i min gästbok! Nu har jag tittat runt på din snygga sida, plus jättefina hundar. Hälsningar Irené


15/1-2010

Sjur og Eirin


Sjekker siden deres morgen og kveld! Tinka holder oss på pinebenken;)


05/1-2010

Jan Erik Egge - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Tempo gratulerer sin søster Tøffi med 1. års dagen. Hilser også sin mor Tinka. Godt Nytt År fra oss i Pålerudbyen.


24/2-2009

Kitty Olsen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Ønsker både 2- og 4 beinte ei riktig god jul og et godt nytt år, hilsen alle på Kennel Canis Cantarell


17/2-2009

Maybritt Boesen - hjemmeside


Hejsa. Tak for julehilsen, herfra DK onsker vi jer og hundene en rigtig glædelig jul og et lykkebringende år 2010. De bedste hilsner fra Maybritt og Co.


16/2-2009

Kerstin o Leif - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Vi önskar Er på Kennel Råtassen en God Jul och ett Gott Nytt År. Hälsningar Kennel Ranbergens Sverige


16/2-2009

Joakim Grahn - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


God Jul & Gott nytt önskar Jocke, Passa, Bella och Cilla.


12/2-2009

Øystein Andersen


Hei sann. Endelig etter mange knall-loser og nesten sjangser datt det første rådyret for Råtassens I Daisy. Vi vil igjen takke for en kjempe hund som har en helt utrolig jaktlyst og et vanvittig godt mål. Hilsen Øystein.


12/2-2009

Madelen & Lowe Wirth - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hejsan! Vilken härlig hemsida och mycket fina jaktbilder. Önskar en God Jul och Gott Nytt år från Tax Kennel Vom Hohen Norden


08/2-2009

Kennel Hägerängens, Sverige - hjemmeside


Tack för hälsning. Grattis till alla framgångar med era hundar! Kanske ses vi när vi tar oss till Norge för vilsspårprov eller ni är i Sverige :-) /..\,----,!


21/1-2009

Raymond Pedersen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei Kjell Håvrak! jeg vil gjerne takke for at jeg fikk kjøpe slik en gild hund av deg i fjor. Tango er en hund som er knall på jakt, masse fall til nå i år så dette lover kjempe godt. Han er med på hummerfiske, kanotur,sykelturer, bilturer, telttur og div familigreier og han er en hund som alle liker. Vi kan anbefale alle å kjøpe hund fra deg. God jakt videre;)


20/1-2009

Majron - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej! Hoppas allt är väl....Tyra tog förste premie på ordinarie prov i onsdags. Poäng kommer först på söndag efter kollegie. Jag är kempeHAPPY!!!


20/1-2009

Henk Robert de Groot - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hallo. Klar for noe jakting i helgen? Hilsen Leggen


15/1-2009

Kurt - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulere så mye med N og S jaktchamp. Kjempe bra:-)


14/1-2009

Per E Terjesen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei! norsk og svensk champis i gården din nå! grattis fra oss. Moro med 2 premieringer på hare? blir nok en harejeger av deg til slutt.


13/1-2009

Åse Britt


Gratulerer med dobbeltchampionen, dette fortjente du. Skal bli godt å se litt mer til deg fremover :-) klem fra kjerringa


12/1-2009

Henk Robert de Groot - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulerer så mye med Tinkas Norske og svenske drevchampionat. Hilsen Leggen


09/1-2009

Birger - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Heihei håvard ;) endelig fikk jeg rotet meg inn her å kikket, en knall bra side, godt jobba!! STÅ PÅ ;) Hilsen en god jaktkamerat ;)


27/0-2009

Kurt - hjemmeside


Gratulere med 1.Pr i sverge. Må bare stille litt i norge, så blir tinka Norsk og Svensk jakt ch.


23/0-2009

Majron Friskvall - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Det var "kempe"trevligt att träffas hos Joakim här i Sverige ikväll och snakke "dachs". Grattis till förste premie. Vi må höres! Majron med Tyra o Ayla


16/0-2009

Andreas Lundgård - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei Håvar TUSEN TAKK for milten ikke bare er han blitt en utrolig flink jakt hund..... han er og en utrolig god venn som støtter meg uansett og møter meg like glad i døren hver dag. Til og med dyrlegen sa nå når han skulle ta andre vaksinesettet at han ALDRI hadde sett en så sosial og trivelig strihåret NOEN SINNE. skal på hjorte jakt i morra igjen vi gleder oss alle. vært der to uker alt og det gikk FLOTT! med fine loser og MASSE dyr. MVH Andreas B Lundgård


28/8-2009

Henk Robert de Groot - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hallo Råtassen. Fin tur i dag men noe bukkejeger blir jeg nok ikke.Her er det jakt med drivende hund som er tingen.Men godt å få luftet rifla. Leggen.


19/7-2009

kurt Jahnsen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei, Håvard. Kjempe fin side du har. Ønsker deg en fin jakthøst. Hilsen: Bukkejageren.


11/6-2009

Øivin Berstad - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei alle på Råtassen. Store, små og firbente. Håper allt står bra til. Vil bare ønske dere en kjempe fin sommer. Her hjemme blir tiden brukt til å trene blod spor, å det begynner å gå riktig så bra. Kom oppi ei bukke beite med Ina i går for første gang. Virker ikke som om det er noe mangel på jakt lyst;-) Mvh Råtassens Ina og Øivin


14/4-2009

Kjetil Themte - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei på dere :-) Jeg vil bare takke for mange koselige telefonsamtaler og hjelpen med å finne en skikkelig valp til meg. Dere er ett strålende eksempel på gode oppdrettere. Ønsker dere en fin sommer og skitt jakt til høsten ;-) Vi snakkes,hilsen Kjetil


13/4-2009

Jan Erik Egge - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei på dere. Sender en liten hilsen fra Tempo og oss i Hønefoss. Påsken er over og Tempo har storkost seg på hytta. Vokser hver dag, både i gram (4100) og i hode. Han tror nok han nærmer seg en rotweiler i størrelse nå. Tøff som toget, men snill og rolig som skjæra på tunet :-) Hils mamma Tinka fra Tempo. Og søster Tøffi.


10/4-2009

Fredrikke Bakkan


Hei=) Veldig fine dachser=) Jeg også har en strihåret dachs.Hun blir 2 år i november.Hun brukes til rådyrjakt.23 desember var vi på jakt og etter 10 min fikk vi et rådyr;)


09/4-2009

Kerstin och Leif - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Vi på Kennel Ranbergen i Sverige önskar er en riktigt Glad Påsk. Kerstin och Leif med taxar.


03/3-2009

Eva og Terje - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Her kommer en liten hilsen fra oss oppe i Trøndelag. Tusen takk for trivelig valpehandel og hyggelig besøk hos dere. Nala har allerede funnet seg godt til rette hos oss. Barna syntes det var stor stas å få henne hjem. Det ble en lang kjøretur hjem, men hun sov mesteparten av tiden. Så det gikk veldig greit. Hilsen Eva og Terje.


01/3-2009

Heidi og Øystein. - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei sann, vi takker så mye for en veldig koselig valpehandel. Vårt nye familiemedlem Råtassens I Daisy fant seg til rette med en gang i sitt nye hjem, og to små barn er veldig fornøyd med en utrolig tillitsfull og snill valp. Vennlig Heidi og Øystein.


26/2-2009

Øivin - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei En liten hilsen ifra Råtassens Ina og Øivin. Takk for en veldig hyggelig valpehandel å en utrolig hyggelig visitt hjemme hos dere på Råtassen kennel. Ina er utrolig rolig å tillitsfull. Ikke minst takk for alle gode tips. Mvh Ina og Øivin


07/2-2009

Alexander Torp - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei!! Har vært inne på siden deres flere ganger og må si dere har kanon hjemmeside med mye godt lesestoff og fine bilder. Var og hentet en liten krabat i Brønøysund for ikke mange ukene siden som heter Neverluren`s Pascal Von Ds etter Råtassen`s C-Maxi og Bargos Dacke.. Han er en svært livlig kar som besitter alle de egenskapene som forhåpentligvis vil gjøre han til en utmerket rådyrhund!! Så nå venter jeg bare på at snøen skal bli borte så vi kan begynne å jobbbe med å gjøre han til en "trollkar" i skogen:-) Håper dere får en vidunderlig helg videre!! Alexander


05/2-2009

Dorte Sørensen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej med jer i det Norske land! Et stort tillykke med det fine hvalpekuld. Det er da helt fantastisk med så mange hvalpe - det har jeg aldrig hørt om med gravhunde før. Håber alle har det godt - både hundene og familien. KH Dorte DK


01/2-2009


Vilken underbar hemsida ni har och vilken tik som fick 11 valpar! Jätte bra hemsida. Lycka till!


25/1-2009

anders fyhr - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej alltid skoj att titta på riktiga hundar. Anders


25/1-2009

Aslaug - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Heisann! Tusen takk for hyggelig hilsen på vår hjemmeside. Flott hjemmeside og flotte hunder dere har. Lykke til med alle småtassene. Hilsen Aslaug


19/1-2009

Siradachs - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Takk for koselig hilsen på sida vår.Vi venter våres første valpekull i februar, så vi er veldig spente.Det var ei kjempefin side du hadde.


18/1-2009

jim de groot


Godt nytt år forresten til dg å dine:) Gratulerer kjempe masse md d siste kjempe kullet ! ser frem te mange jakturer i 2009 !ser dg vel på jaktfesten i feb:)


05/1-2009

Henk de Groot - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulerer så mye med valpekullet deres. Hilsen Stuttleggen.


05/1-2009

Lars og Lisa - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei:o) Godt nytt år. Veldig fin side du har, har vært innpå her ofte å skikket litt:o) Har det blitt masse dyr i år og fine loser?


31/2-2008

Henk de Groot - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Ønsker dere et godt nytt år, og ser frem til mange jaktturer i 2009 også.Vi får fortsette med det gode samarbeidet og så sees vi vel på jaktfesten. Hilsen Kennel Stuttleggen.


29/2-2008

Kristin Pedersen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei, og takk for Julehilsen:-) Vi på Kennel Lofotdachsen ønsker dere et godt nytt år.


26/2-2008

Lena Johansson - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


God Fortsättning och ett Härligt Nytt Hundår 2009 Skogsdrevets kennel


25/2-2008

Kerstin Säll o Leif Gustavsson - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Tack för julhälsningen i våran gästbok. Vi önskar er en god fortsättning på julen och ett Gott Nytt År. Kerstin och Leif kennel Ranbergen Sverige.


25/2-2008

Michael Rovsing - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei Kjell. Jeg vil gerne ønske dig og din familie (samt Odd og Jan Erik) en glædelig Jul og et lykkebringende Nytår. Tak for sidst, det var jo en fin dag vi havde i Ø & V Hassing, ikke mindst for hundene. Heg hørte også at i havde en fin afslutning og kan læse andetsteds på siden at kvellen og den efterfølgende jagtdag gik fint. Jeg har med stor interesse gennemset jeres hjemmeside og jeg må sige at jeg er imporneret over det flotte avlsarbejde i gør, de fine jagtberetninger, de flotte billeder og jeres dejlige hunde. Vi har selv haft dachs før og jeg må indrømme at når jeg ser og læser om jeres hunde bliver jeg meget varm om hjertet og lover mig selv at vi skal have dachs igen på et tidspunkt. Men lige nu kan vi nok blive enige om at rigtige jagthunde har skæg ;O) De bedste hunde- og jægerhilsner fra Danmark. Michael Rovsing


29/1-2008

Tony-K - hjemmeside


Hei på deg/dere! Fin hjemmeside dere har :-)!! Har lurt på å kjøpe meg en Dachs etter hvert, så derfor måtte jeg innom å sjekke ut sidene deres en tur :-).. Blir nok muligens en stund til før jeg kjøper meg en hund til, men man vet jo aldri :-).. Virker som du har hatt mange fine jaktturer!! Fortsatt skitt jakt og lykke til med valpekullet!! Mvh. Tony-K


23/8-2008

Henk de Groot - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulerer så mye med certet på Tinka på utstillingen i Risør i dag.Hilsen Leggen


14/8-2008

Kennet Bergstedt - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Kære Kjell Håvard. Du er en mand der har et kæmpe format, din gæstfrihed,din glæde og den måde du får et andet menneske glad på,det er vildt fantastisk, du gør alt for et godt venskab, du er en sand ven. Sød kone som du sætter en stor pris på, har jeg også lært på de dage vi har været på jagt sammen. Vores dør vil altid være åben for dig og din lille søde familie. venlig hilsen Kennet Bergstedt gl. landevej 4, Birkelse 9440 aabybro. Danmark


26/7-2008

Mona - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Vilken fin hemsida. Mångsa fina hundar. Lycka till med dem alla. Kram Mona Sverige


08/7-2008

Dorte Sørensen - hjemmeside


Hej og tak for din hilsen i vores gæstebog. Jeg blev især glad for de fine ord du skrev om Klara`s jagt og udstillingslinjer. Håber Henk læser det også. Både ham og Hege har været helt fantastisk og jeg er dem dybt taknemmlig for, at jeg måtte købe Klara af dem. Du har iøvrigt selv en fin hjemmeside. Jeg har været herinde mange gange og er især fasineret af de mange jagtbilleder, hvor jo også Leggen optræder. Endnu engang tak for din hilsen - VH Dorte


07/7-2008

Marianne - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei til dere også! Tydelig og tiltalende web-side, med flotte resultater både fra utstilling og bruk. God sommer og lykke til videre!


05/7-2008

Kenneth H Solgård - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei å god sommer RÅTASSEN LYKKE TIL videre med det flotte arbeidet SKITT JAKT Mvh DYRKAMYRA`S KENNEL


28/6-2008

Silje - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


hallo Onkel:) Kjempebra side og masse flotte hunder! =)


31/5-2008

stig andersen


kjempe flott tv program med valpene og deg og åse britt. lykke til med valpene, de blir nok gode jakthunder, det er ikke jeg i tvil om. du er kjent for det og det skal dere ha skryt av. dere er flinke folk med rasen det er det ikke tvil om og godt gemyt har hundene deres hilsen stig


31/5-2008

roy pedersen


hei håvard og åse britt, det var en utrolig bra tv repotasje. du har jo gode hunder det er det ikke tvil om . tispa som jeg kjøpte av deg jager som bare det, men årene går så jeg må nok tenke på en ny over lapp snart - da er de ikke i tvil hvor jeg vil ha valp. fikk tre hjort for henne i høst. vi prates og lykke til med kullet deres hilsen roy og familie


30/5-2008

mette larsen


hei håvard takker så mye forhjelpen med valp i fjord de har blitt litt av en jeger i skogen takker også for all hjelp med innjagings råd fra deg du sitter på mye kunnskap som andre har nytte av og brukfor ønsker gjerne du kommer en tur på jakt oss hos til høsten og ser brutus i aksjon på rådyra hilsen mette på averøya


07/5-2008

Pekka Hautamäki - hjemmeside


Hejsan! I was visit in your websites and looking nice hunting dogs.


01/5-2008

Torfinn Lyngroth


Hei håvard Gratulerer med stort valpekull.Dette blir nok gode jagere.Har vert på skogen med begge foreldrene og de imponerte.


26/4-2008

Erling Lefsaker - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Gratulerer så mye med valper. Det var veldig bra. Storm hilser.


26/4-2008

Odd Bjarne Myhre - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


hei råtassen. Gratulerer med valper i hus, stort og fint kull. Hilsen rådyrjegerene fra heia


12/4-2008

Svein Arild Josvanger - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei. fin hjemmeside og hunder dere har. Dere skal vel på utstillinger og andre prøver i sommer,lykke til,og ha en fin sommer alle sammen.


06/4-2008

Inger Ivebrand - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hejsan !! Tack för hälsningen i gästboken !!Det här var också en fin hemsida, mycket att läsa om.Lycka till med alla era hundar !! Mvh Inger


27/3-2008

JærDachs - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Heisann, takk for hilsen i gjesteboka vår. Her var det mye kjekt å titte på, skal følge med her innimellom. Flott hjemmeside !! Einar


26/3-2008

Susanne Meberg - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei Håvard, Åse Britt, Eivind & Andreas!:) Så fin hjemmesiden deres hadde blitt, må si du kan detta!=) Både familiebilde, og minne bilder, så flott. Håper alt er bra med dere på Høietun og at snøfresen blir godt brukt mens snøen er der!=) Hilsen boxerparet Susanne & Espen!=)


24/2-2008

Lena Olsson - hjemmeside


Tack för besöket på min hemsida, trevligt att få besök från Norge! Själv kanske jag får äran att ställa Tax framöver, roligt. Lycka till, hälsningar Lena med Springergrabbarna!


23/2-2008

Annika Rönnings - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Tack för din hälsning i min gästbok. Jag tycker mycket om din hemsida också.


22/2-2008

petter hansen


må si du har ei kjempe bra hjemme side og topp hunder her kan jegere kjøpe valp som virker er kjempe fornød med valpen min som jeg fikk av deg fikk 6 hjorter i 2007 og 5 rådyr hun jager veldig bra hilsen petter


21/2-2008

Ann Lindhé - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej och stort beröm för jättefin hemsida. Har nu länkat in Er på min hemsida. God fortsättning med era härliga Taxar. Mvh Ann


20/2-2008

Monica - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei. Takk for hilsen i gjesteboka. Utrolig fin hjemmeside du har :-)


15/2-2008

Joakim Grahn - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Trevlig hemsida med strävhåriga tax,dom hundar som jag har fatnat för.Hälnigar från Joakim.


08/2-2008

Kennel Raunakken - hjemmeside


Takk! Du har selv en flott hjemmeside med mange flotte dachs. Lykke til med kullet!


08/2-2008

Elisabeth - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei. Vil først takke for god hjelp ved kjøp av dachs. Synd ikke dere hadde valper. Vi er stor fornøyd med snipp som vi fikk tak i til slutt.Jeg vil annbefalle alle jegere å kjøpe dachs av dere.


31/1-2008

Svein Arild Josvanger - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei.. Ville bare si ifra om at mi har laga ny hjemmeside. Hilsen Svein Josvanger


27/1-2008

Emmy Lynum - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei sann Takk for hyggelig melding i gjesteboka vår :-) Vi har også vært innom og sett på deres hjemmeside med jevne mellomrom. Som dere ser driver vi ikke jakt - går bare litt spor. Vår første dachs kjøpte vi i 2005, og vi har virkelig fått mye glede igjen fra disse hundene - for en herlig rase! Egner seg både som turkamerat, venn, familiehund og jakthund. Og når den har fått den daglige trimmen sin så egner den seg også meget godt som "stuegris". Lykke til videre med flotte hunder!


23/1-2008

Carina - hjemmeside


Tack för raderna i vår gästbok ; ) Det var trevligt att besöka Era sidor, och läsa om Era fina hundar. Vi önskar Er ett gott hundår och fina stunder med hundarna i skog och mark. Carina / kennel Noudon i Finland


20/1-2008

Katarina.Wedholm - hjemmeside


Hejsan:) Vi får tacka för orden Ni skrev i vår gästbok. Det ser härligt ut med jaktbilder, familjebilder och bilder på hundarna. Önskar Er bra jaktsäsong för det kommande året som börjar i höst och hoppas på att Ni får ett bra jaktavslut nu innan mars när jaktsäsongen avslutas för denna säsong. Kan inget annat än att hålla med Er vad gäller "der jakt er det viktigste...", det är absolut den viktigaste delen av en jakthund:) Väldigt vacker hemsida Ni har! Lycka till med valpplanerna! Kan tala om att husbonden här hemma jagar hela dagen idag och har ännu inte kommit hem, vackert väder har dom haft. Med vänliga hälsningar Katarina med familj och hundarna på kennel Lord Caalveert's


20/1-2008

Aasta Schumann Svendsen - hjemmeside


Godt nytt år til dere alle på Kennel Råtassen Godt å se at det står bra til. Her nord går det bare lekkert - Jippie'n vokser seg til og begynner å bli stor gutt - og flink er han også. Nå blir det spennende, han skal på sin første utstilling 16. februar, rett nok bare valpeshow, men gøy å ha med seg det også. Og så skal vi til verdensutstillinga i Stockholm til sommer'n. Skal dere også dit kanskje? Det blir spennende, og jeg håper å få med meg litt av lp-konkurransene også. Ha en fortsatt fin søndag og tvi-tvi for et nytt trenings/konkurranseår! Vinterklem fra oss på Skjomnes søndre


19/1-2008


Hei Takk for koselig innlegg i gjesteboka vår. Ser det går mye i hund her også. Artig at dere bruker den rasen, egentlig sjelden man hører så mye om den.


19/1-2008

Eva-Lis & Håkan Stenman - hjemmeside


Hejsan! Tack för raderna i vår gästbok! Vi önskar Er Lycka till med jakt och hundar! Hälsningar Eva-Lis & Håkan stenman, Kennel Willow Grouse


19/1-2008

Jennie - hjemmeside


Hej och tack för tassavtrycket på våran hemsida. Lycka till med jakten och hundarna. Ha det! Jennie, Hjortjägarens kennel.


18/1-2008

Karin Dyrbäck - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Tack för besöket i MIN gästbok.Ni har väldigt fina taxar.Jag är uppväxt med taxar och den sista var Gläfsebos Zita (?) .Ska försöka att gå viltspår med welshen i vår , kanske kan hon bli viltspårshampion?Ha det gott / Karin


16/1-2008

irené karlsson - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Tack för besöket! Jag har tittat runt på din sida, trevlig och innehållsrik och fina hundar. Hälsningar Irené


11/1-2008

Joar Pynten - hjemmeside


Du har ei fin hjemmeside med flotte bilder og spennende jaktopplevelser. Denne blir jeg å besøke ofte, så fortsett med stadige oppdateringer. Kjekt kennelnavn. Hilsen Joar Pynten / www.dalvola.no


08/1-2008

Odd L - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Jeg gleder meg friskt til å få høre om velykket parring på Tinka. Krysser fingrene for at alt går bra. Den som venter på noe godt.......


22/2-2007

Carina Andersson - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


God Jul & Gott Nytt År 2008 Önskar Rondodrevets Kennel


20/2-2007

Leggenstuttleggen.com - hjemmeside


Hallo der Råtassen. Må bare gratulere med 1.pr.på drevprøven med Tinka.Dette var jo bra. Hilsen Leggen.


19/2-2007

Hanne Andersen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hejsan Råtassen I ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår, med ønske om held med hundene og Dianas fauna. Mange julehilsner Hanne og alle hundene i Kennel Ravnsager


16/2-2007

Maybritt Boesen - hjemmeside


Hejsa Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår. De bedste hilsner fra Maybritt Boesen


11/1-2007

Tom Strande - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei en liten vinterhilsen. Lykke til med hundene i tiden framover. Hilsen Vargen Kennel.


23/8-2007

Reino Toivanen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej! Har funnit din sida på Svarttjärns dreversida. Du har gjort väldig fin hemsida med utmärk information om din kennel och hundar. Hoppas allt bra till dig!


09/8-2007

fulvio - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Very lovely dogs and very nice website Good luck fulvio


06/8-2007

Finni - hjemmeside


Flotte sider Håvard! Må si jeg har vært flink, så da slenger jeg inn en reklame: Er du på jakt etter webside til din kennel eller i annen sammenheng? Bare hør hvor godt fornøyd Råtassen er, ta kontakt på www.tampenbrenner.no så ordner vi noe greit :)


05/8-2007

Bjørn Ivar Birkeland - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei. Tusen takk for hyggelig hilsen i gjesteboka. Må jammen si at du har en glimrende hjemmeside. Her har du lagt ned mye arbeid - også i de gode hundene dine. Lykke til videre. Hilsen Bjørn Ivar


02/8-2007

Calpus - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hello! Thank you for signing our guestbook. Beautiful dogs, and great pictures, specially those from hunting. Good luck in breeding!!! Petra


01/8-2007

Marit - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Heisann. Lenge siden jeg var innom her:):) Håper dere har det bra. Hilsen Marit og Tootsie


30/7-2007

Andreas Qvist - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej och tack för inlägget i min gästbok Du har själv fin hemsida och fina hundar Hadé Andreas


30/7-2007

Danne - hjemmeside


Hej Tack för raderna i vår gästbok, härliga taxar du verkar ha. Hälsningar Daniel


30/7-2007

Nina Hansen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei, og takk for hyggelig hilsen i gjesteboken min. Lykke til videre med hundene deres :-)


29/7-2007

Mette Iversen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Heisann! Var en tur innom deres flotte hjemmeside. Tusen takk for koselig hilsen i vår gjestebok. Lykke til i fremtiden med alle deres hunder. Hilsen fra Mette Iversen


29/7-2007

Ingrid - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hejsan! Var inne och kikade runt på er hemsida, väldigt fin är den och otroligt söta hundar har ni! Ha en skön resterande sommar! Mvh Ingrid m flock.


29/7-2007

Birgitta Glassér - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej och tack för hälsning i Gästboken! Inget ris från oss bara ros, en snygg hemsida har ni och snygga hundar. Vad trevligt med besök från en annan raskennel!


29/7-2007

Frida


Hejsan på er! Så otroligt fin hemsida ni har. Fina bilder mm. Tack också för hälsningen i min gb. mvh Frida och Gizmo, Zlatan


29/7-2007

Tessan - hjemmeside


Hej! Tack så jätte mycket för den fina hälsningen i min Gäsbok:) Jätte kul! Må gott till er alla Hälsningar Tessan med sina 2 lagottograbbar!


29/7-2007

Karin & Diesel - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej!1 Tack för titten hos oss! vilken snygg hemsida NI! har.. gillar er logga/bild överst på sidan skarpt. Lycka till med era duktiga hundar! Hälsningar Karin & Diesel


27/7-2007

Tommy M - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei!bra side du har her! Mye pene bilder. Mvh Tommy M


27/7-2007

Marianne - hjemmeside


Hei Kjell & Åse. Takk for koslig hilsen i gjesteboka mi. Jeg & Norfolk'ene mine synes Dachser er veldig ok dyr! Bestevennen til hundene mine er en korthåret Dachs ved navn Fazer. Ønsker dere en fortsatt fin sommer. Hilsen i fra Marianne m/Norfolk'er i Røyken :o)


27/7-2007

Allan - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej! Tack för hälsning och besök på vår hemsida! Det var trevligt att besöka Råtassens hemsida. Många fina bilder och intressant läsning.


27/7-2007

Aashild - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Heisan Tusen takk for hilsen i gjesteboken. Du har veldig mye interisant lesing på sidene dine. Her hos oss venter vi valper i slutten av aug. Lykke til videre med ditt hundehold Vennlig hilsen Kennel Niwigga Aashild


26/7-2007

Siri,Flappy & Spirit - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Heisann! Tusen takk for skryt:) Må si at du har noen innmari flotte hunder selv! Onkelen min hadde strihåret dachs før, innmari koselige hunder:) Hilsen Siri & Aussiegutta


26/7-2007

Thore - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej och tack för inlägget i vår gästbok. Lycka till med hundar & jakt. Mvh Thore


23/7-2007

Lisa Maria - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei:) Takk for hilsen i gjesteboken min:) Du har en flott side, og nydelige hunder:) Hilsen Lisa, Dimamlimm og Frøy^^,


22/7-2007

Linda - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Takk for hyggelig hilsen i gjesteboken vår!


21/7-2007

Svein Egil Gravråk - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


En flott og informativ hjemmeside du har her. Alltid interessant å se hva andre får til. Lykke til videre med hjemmeside og ikke minst, hundene, ikke lenge igjen nå. mvh. Svein Egil Gravråk


20/7-2007

Tore Harejeger! - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Heisan og takk for den fine hilsen på min hjemmeside RÅTASSEN..... Skal si du hadde en kanon fin hjemmeside, noe av det beste jeg har sett til nå. Også er det morro og inn og se på nye sider, og ser at du har hatt og har gode hunder, og har gjort det meget godt innen avl... Lykke til videre, og skitt jakt til høsten...(Nermer seg stygg fort nå)Mvh Tore s & Lilleskogen`s Mikki...


20/7-2007

Egil - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei mange takk for hilsen i gjesteboka våre det var hyggelig. Mye spenende lesing på deres hjemeside. Hygelig å se at du har trent en Dvergschnauzer til etersøkshund. Dvergschnauzeren kan brukes til så mangt den. Ha en fortsatt god sommer og tak igjen for hilsenen.:)


20/7-2007

June - hjemmeside


Takk for innlegg i GB. :) Fin side du har oxo, dachs var vi faktisk på utskikk etter, for vi til slutt bestemte oss for å kjøpe en basset artesien normand ;) Pene hunder ;)


20/7-2007

Carola Hedlund - hjemmeside


Hej ! Roligt att du hittat till våran hemsida. Lycka till med dina fina hundar. Hälsningar Vinterdalens Kennel från Jukkasjärvi :-)


20/7-2007

Kirsten - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Det var koselig med en hyggelig hilsen i gjesteboken. Jammen har Kennel Råtassen noen flotte hunder!! og en flott hjemmeside.


19/7-2007

Geir Bakkestuen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Du har en flott hjemmeside! Ønsker det fortsatt fremgang med hundene og "skitt jakt" i fortsettelsen.


19/7-2007

Robin Haukaas - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei!! Takk for hilsningen i gjesteboken min, Kjempeflott side dere har. Meget imponert av hjemmesiden deres... Mvh Robin


19/7-2007


Takk for en hyggelig hilsen i gjesteboken vår! Fine hunder og fin side dere har også! skitt jakt til høsten!!!!!!!! hilsen Hasta La Vista kennel


19/7-2007

Aasta - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Takk for koselig hilsen til oss i nord! Alltid koselig å bli kjent med nye hundefolk i tillegg til at det er både interessant og lærerikt. Jeg har jo nettopp fått en liten tollergutt, og jeg kjenner ikke rasen så veldig godt så det blir ei spennende erfaring. Ha en fortsatt fin sommer! Sommerklem fra oss i nord


19/7-2007

Mona - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej Kjell och Åse Britt! Vad trevligt med en hälsning från vårt grannland! Har själv tidigare fött upp Tax men har nu Basset Griffon och Stabyhoun. Ni har en jättefin hemsida. Lätt att hitta på. Lycka till med era hundar. Mvh Mona på Åhlskogen´s Kennel


18/7-2007

Ann Cathrine Johnsen - hjemmeside


Heisan Takk for hilsen i gjesteboka vår. Dette var en flott side og det er spennende å lese om jakthundene deres:-) Kjenner litt til dachsen da vi hadde to langhåra dverger da jeg var tenåring...men disse var ikke jakttyper akkurat:-) Lykke til videre med jakt og valpekull! Ann Cathrine - Kennel Macmaster (Dvergschnauzere)


18/7-2007

Brit Tove - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei. Takk for hilsen i gjesteboka. Vi vil ønske dere lykke til med Råtassen-hundene. Flotte hunder. Fortsatt god sommer. Hilsen oss på Kennel Jubrix


18/7-2007

Anita Fridholm, Barbunies Kennel - hjemmeside


Hei! Takk for hilsen i gjesteboka mi! Veldig artig å se hunder som blir brukt til mye hodearbeid :-) Lykke til videre med oppdrett og jakt! Hilsen Anita og dvergschnauzerne.


17/7-2007

Kennel Yapyard - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei,Råtassen Fin side med mange bra hunder . Lykke til videre med ditt arbeid for rasen.


17/7-2007

Erling Lefsaker - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Heisann. Gratulerer med fin hjemmeside. Vil få takke for alle gode råd, og veldig bra oppfølging ved valpe kjøp. Råtassen`s E - Storm har blitt en utrolig snill og rolig hund. Jaktmessig tegner det også veldig bra, så det blir spennende til høsten. I går ble han godkjent på ettersøk. Lykke til med videre hunder og jakt.


15/7-2007

vermeiren frans - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


hallo dort im norden, ich habe deine home page bezucht,und ich kan dir mit deiner zucht gratulieren,sehr schoner gebrauchshunden. hoffentlich kan ich dich mahl besuchen im norwegen. grusse und waidmansheil frans vermeiren.


15/7-2007

Wedlock - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Takk så mye. fint å se at hundene blir brukt på jakt. fin side og. Hilsen Kennel Wedlock


13/7-2007

Charlotte - hjemmeside


Tack för inlägget på vår hemsida. Imponerande hemsida du själv har. Och duktiga taxar som används till det dom är "skapta" för jakt. Lycka till i fortsättningen!


12/7-2007

Oscar Dalung - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Tack för att du tyckte min sida var bra! Har ett litet datahaveri hemma så har inte kunnat fixat med den på några månader. Men får ju säga att din side är lite mer välarbetad. Fina hundar, har själva haft en strävhårig tax...dog för ca: 2,5 år sedan, men det va härlig jakt med honom....Ha de!


11/7-2007

Maggan


Hejsan Tack för besöket på vår sida. Nu har jag varit in och kikat på din sida, och sett flera fina hundar. Imponerande jaktresultat. Om det är OK med dig så lägger jag till dig, eller rättare sagt din kennel, bland mina länkar. Mvh Maggan


07/7-2007

magnus


Flott heimeside du har fått.Helsing Magnus


07/7-2007

Carina Andersson - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hej! Trevlig hemsida med fina hundar och bilder. Jag har legt en länk på min hemsida till eran hemsida,hoppas det är ok för er. Önskar er en trevlig sommar. Carina-Rondodrevets Kennel


05/7-2007

Svein - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei, nå har jeg vært inne og sett på den nye hjemmesiden din. Den har blitt veldig bra!


03/7-2007

Henny - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hei. No har eg fått tatt ein titt på heimesida. Den ser veldig finut. Lett å finne fram for dei som styrer med hund. Vi snakkast. Henny


27/6-2007

Stuttleggen - hjemmeside - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hallo. Fin side du har fått deg Råtassen. Mange fine bilder i fra diverse jaktturer. Hilsen Leggen.


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Kennel Råtassen
Kjell Håvard Horverak /
Åse Britt Horverak
Haslevollen 9
4618 Kristiansand

Mobil: 41 35 39 77
Mobil: 98 05 38 90

E-post:
kontaktraatassen@gmail.com

  • Besøkende nr 1464993

Webløsning ©2014-2023 av Web Norge